20 marraskuuta 2016

SNY:ni ilahdutti marraskuun paketilla

Kuten jo kerroinkin, perjantai oli mulla vapaapäivä, kun liikkeen tytöt olivat Tampereella messuilla - kävittehän katsomassa?
AM kävi tervehtimässä äitiään, siis A-noppia ja - mä vietin siis ihan OIKEAA vapaapäivää. Vaikka onkin mukavaa olla yhdessä sen oman puoliskon kanssa, niin kyllä sitä sitä silloin tällöin kaipaa ihan omaa aikaa, kotona. Minä ainakin.

Mutta en mä kuitenkaan laiskotellut, ehei, pois se minusta 😌 Tiskasin ja pesin pyykkiä ja siivoilin muutenkin ja SIIVOILIN TYÖHUONETTA. Siinä on se mun ikuisuusprojekti, joka ei kyllä varmaan valmistu ikipäivänä. Mutta yritys on kova.
Siinä työn touhussa tuli puhelimeen tekstiviesti, että postiin on tullut paketti. Lähettäjänä SNY-Emomme. Voi vitsi. Hirveästi teki mieli keskeyttää hommat ja laittaa saappaat jalkaan ja kipaista hakemaan paketti. Mutta....Kun satoi vettä ja oli oikeasti niin hyvä draivi päällä sen siivoamisen suhteen, niin ajattelin, että haen sen paketin lauantaina, kun mennään käytmään kaupassa.

Vaan kuinkas kävi. Emme liikkuneet eilen kotoa mihinkään. Jatkoin työhuoneen siivoamista ja pyykinpesua. En oikein tiedä mikä mato mua oli torstaina purrut. Varmaan oli siellä lankakaupassa joku outo ötökkä, joka pääsi puraisemaan...uskokaa tai älkää 😌 😌

Pöllöjäkin asettelin uusille paikoille; siis ihan vaan muutaman. Mm. niistä Sannin keväällä (SNY) lähettämistä hamahelmistä tehdyt pöllöt löysivät viimein paikkansa.Tänään ei enää uteliaisuuteni kuitenkaan antanut rauhaa ja oli pakko pukea päälle, räntäsateesta huolimatta ja käpsytellä lähi-Siwaan hakemaan pakettini.

Ja mitä sieltä löysinkään!
Voi ihmettä sun kanssasi, SNY:ni - olet sinä melkoinen vaan velho 💓💓Laatikosta löytyi
- Novitan Knit Kit pipo -pakkaus: sisältäen koon 7 virkkuukoukun, 2 kerää lankaa ja virkkausohjeen pipoon.
- 3 kerää Novitan Heijastus -lankaa
- 10 koon virkkuukoukun
- 10 koon suorat, puiset puikot
ja ja ja ja ja ja
- pussillisen PÖLLÖILMAPALLOJA 💓💓💓💓

Koko paketti on ihana, mutta nuo ilmapallot vei ehdottomasti mun sydämeni 💓💓 ja oli pakko puhaltaa heti tuo yksi, että näen kunnolla millainen siitä tulee 😍
(Miten niin höyrähtänyt....)

Kiitos SNY:ni, olet todella ilahduttanut harmaata sunnuntaipäivää - mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! Pian jo saankin tietää, kuka oikein olet. Jännää!

18 kommenttia:

 1. Ei Pöllömpää! Upea ja hauska paketti ja olet sen selvästi ansainnut, kun siivosit ja ahersit kotona, pöllötkin hyvään järjestykseen. Sinulla on selvästi mahtava SNY! Toisaalta, ilmassahan on Taikapölyä tässä SNY-kierroksessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - nyt taas melkein jo punastun, kun noin kehut. Mutta kyllä se tämän SNY-kierroksen taikapöly tosiaan toimii, ei siitä mihinkiäään pääse 😍

   Poista
 2. Jos joku olisi nuorelle laiskiaiselle sanonut, että parhaimpia hetkiä on aika yksin kotona, jolloin saa tehdä mitä haluaa, niin olisin tuhahtanut nyt en. Hetki itselle on luxusta.

  Ihana SNY sulla!
  Itseltänikin löytyy tuo Novitan knit kit setti, itseasiassa kaksikin (punainen ja "sininen"), mutta en ole vielä ehtinyt niitä työstämään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, joskus parasta on ihan vaan olla yksin kotona. Tai olla yksin ja siivota yksin, ilman "häiriötekijöitä". Mutta ei se tarkoita sitä, etteikö se se perhe tai puoliso oli silti tärkeitä ja rakkaita ja niitä tulee tosi nopeasti ikävä.
   Ihan niinkuin sillä toisella puoliskolla tulee ikävä jo melkein samana iltana kun oot päivällä lähtenyt pois kotoa :)

   Mulla on niin paljon töitä jonossa, että täytyy pistää tuo pipo jonon jatkoksi, menee varmaan joulun jälkeen tuon tekemimen, mutta on hyvä, että on valmiina odottamassa - ei tule semmoista hetkeä, että pitäisi peukaloita pyöritellä :D
   Kyllä mä sen teen, ihan varmasti. Tupsun kera, sen verran pakettiin kurkkasin, että siellä oli ohjetta tupsun kanssa, hyvä hyvä. Mun pipossa pitää näetsen olla tupsu :D :D

   Poista
 3. Mun arkipäivieni paras hetki on aamuisin, kun mies on lähtenyt töihin ja lapset kouluun. Nautin aamupalan aivan kaikessa rauhassa lehteä lukien.
  Mahtava paketti pöllöilmapalloineen. Ilmapallot säästät tietysti sun ensvuoden synttärijuhliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai vielä synttärijuhliin...meinaatkos, että semmoiset on tulossa ;) Ei kai kukaan enää tässä iässä synttärijuhlia pidä?
   Vaikka kauheastihan niitä ootellaan, nyyttärikesteiksi
   vaan taitaa mennä moiset juhlat :D

   Poista
  2. No minä ainakin kutsun itseni sun nyyttärikesteihin. Joten paras säästää edes yksi pöllöilmapallo juhliin. Ehkä me kaksi järjestetään ihan omat 100- vuotisjuhlat.

   Poista
  3. Olet ehdottomasti tervetullut :) Ja pöllöpallot talletan niin, että säilyvät kuivumatta.
   Järjestetäänkin kunnon juhlat.

   Poista
  4. Kannat kattoon... kirjaimellisesti, minullakin!

   Poista
 4. Hienoja pöllöjä ja näpsä paketti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mua jo jännittää, kuka on pakettien takana, ensi kuussa se nähdään!

   Poista
 5. Voisit pitää vaikka pöllönäyttelyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih - pitäisiköhän ruveta suunnittelemaan? Tulisitteko vieraiksi?
   Onneksi niitä ei vielä ole ihan yhtä paljon kuin sillä Mikki Hiirien keräilijällä; hänellä oli niitä noin 30 000!!!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Eikö vaan taas ollutkin? Se on se taikapöly..:D

   Poista
 7. Ei yhtään pöllömpää! Hieno paketti ja tosi hieno toi viime kierroksella saamasi pöllökoriste. Hyvä kun jaksat ahertaa siellä, saispa vähän energiaa moiseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi...Joskus iskee tuommoisia puuskia, että jotain saa aikaiseksi :) Nyt täytyy varmaan tunnustaa, että se oli Poika joka askarteli nuo pöllöt niistä Sannin lähettämistä hamahelmistä, minä vaan sulattelin ne valmiiksi. Helmiä on vieläkin, mutta kuulemma "väärän" värisiä, pitäisi kai käydä ostamassa lisää ;)

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)