05 marraskuuta 2016

Nyt ei oo kyllä enää reilua!

Vai onko muka teidän mielestä?

1) Ihminen on päivät töissä kaupassa LANKOJEN ympäröimänä. Siellä on nytkin ollut monta viikkoa se yksi kerä, joka huutelee joka päivä "osta mut, osta mut, osta mut".

2) Sähköpostiin kopsahti juuri AdLibriksen tarjous joka on voimassa huomiseen asti: LANKARIEHA.

Että onko reilua tämmöinen, onko?
Ja kun ihmisellä on ennestäänkin lankaa vaikka kuinka ja paljon, se ei tarvitse yhtään lisää, ihan aikuisten oikeasti. 


Se jutteleva lankakerä on tämä:

DARLING yarn (Merino Superwash Polyamide) of Autumn / Winter from Katia
Nyt just ei oo muuta, mutta tämä oli pakko saada pois sydämeltä :D

26 kommenttia:

 1. En yhtään ihmettele, että tuo kerä juttelee/huutelee. Ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihana? Ja kun se näkyy suoraan siihen sohvan nurkkaan jossa istun, jos neulon jotain (kuuluu työn kuvaan..) tai pöydän ääreen jossa teen jotain korjaustöitä tai muuta pöydän ääressä tapahtuvaa.

   Poista
 2. No kyllähän tuollainen kultamurunen pitää kotiin kantaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen vielä vastustellut sen kutsua, mutta jonain päivänä mä en enää ehkä pysty. Naisen luonto on heikko ja käsityöläisen käsityöliikkeessä eritoten ;)

   Poista
 3. Munkin sähköpostiin kolahti LANKARIEHA Adlibrikseltä. Sen verran sitä huomioin, että kävin linkistä katsomassa lankoja nettisivuilla. Ei edes ollut mitään minulle mieleistä tarjouslangoissa.
  Juuri kävin läpi omaa lankavarastoani. Löysin ihqulankoja, joiden olemassaoloa en edes muistanut. Sain ihan uusia lankoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katsoin, että jotain alpakkalankaa ois ollut ja merinovillaa/babymerinoa? En tutkinut sen tarkemmin, kun en tosiaan oikeasti tarvitse nyt mitään :D Tekemistä riittää, vaikka en tilaakaan lankaa - luulen, että ihana Salainen Neuleystäväkin pitää huolen siitä, ettei lanka pääse loppumaan :D :D

   Poista
 4. Ei ole reilua ei! Minuakin kaikki ihanat langat huutelevat milloin mistäkin, mutta kun on tullut aikoinaan hamstrattua vaikka ja mitä (pääasiassa 7-veikkaa), ei ole tarvetta hankkia mitään. Paitsi kun koskaan, siis koskaan, ei löydy juuri sellaista lankaa kuin haluaisi juuri siihen kulloiseenkin projektiin... On tämä lankahamsterin elo hankalaa välillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on taas tullut kaikkia ihania värejä vaikka mistä langoista... Tuolla työssä ollessani olen saanut tutustua mm. Puffalan -lankoihin - ja ovat vielä ihan täältä melkein naapurista nuo langat! Aivan ihania lankoja ja värejä!

   Poista
 5. Ihanaa vertaistukea teiltä <3 Mä tiesin, että teihin voi luottaa tässä asiassa, kiitos!

  VastaaPoista
 6. Voi kyllä kuule huutelis mullekkin.
  T snyysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattele kun se joka päivä mulle sieltä hyllystä huutelee ja mä pelkään, että koska se on se viimeinen... ;)

   Poista
 7. Tuo huuteleva lanka on kyllä huippu. Kiva, kun muistutit lankariehan lopusta. Olen sieltä ostellut kivoja lankoja, pitäiskö vielä jotain hankkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä huomata, että meillä melkein kaikilla on samanlainen maku värien suhteen - uskoisin, että olisitte kyllä sanoneet, jos ei väri olisi ollut mieleen :)
   Ja hyvä, että osuit käymään täällä just nyt, niin osui tuo lankarieha silmiisi.
   Kiva tietysti kun käyt muutenkin, oon kaivannut sua kun en muistannut, että olit reissussa.

   Poista
 8. No huh, huh! Entäpä jos hankit sen itsellesi joululahjaksi? Onneksi ei ole sinistä lankaa, vaikka materiaali onkin selvästi ihanaa. Ilmeisesti viihdyt hyvin työssä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se varmaan joku päivä vielä tipahtaa siitä oven suusta kassin "pohjalle" - se on niin vaarallisesti siinä ihan oven suussa :D
   Ja tosiaan sekin vielä - kun se on niin pehmeää...
   Tykkään kyllä olla tuolla, nyt kun on kuuntelemalla oppinut lisää langoista ja osaa jo vähän palvella asiakkaita ihan omatoimisestikin, eikä tarvitse ihan joka kerta pyytää odottamaan, että Laa tai Aa vapautuu. Samoin on oppinut tuntemaan joitakin vakioasiakkaitakin :)

   Poista
 9. Näin Anna-Kaisaa viikonloppuna ja hää oli ottanut laukullisen neulomiaan villasukkia mukaansa. Mun oli taas ihan pakko ostaa yhdet vaikka niitä on entuudestaan laatikossa ihan riittämiin. Ootko hänen fb-kaveri?!? Aina välillä hän postaa kuviakin niistä. Ei voi vastustaa, joten ymmärrän hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, en ollutkaan näköjään julkaissut vastaustani :(
   Mutta kyllä, olen Anna-Kaisan fb-kaveri ja meillä on välillä sellainen "keskinäinen kehumisen kerho" kun tykkäämme siellä siellä toistemme käsitöistä, hänellä kyllä on taito hyppysissään ja värisilmä kohdallaan.

   Poista
 10. Mulle Adlibris tarjosi lankaa pasianssinpeluun kylkiäisenä. Sekin näköjään laajentaa toimenkuvaansa Postin lailla!Saas nähdä, mitkä haluavat välttämättä meidän mukaan, kun lähden tyttäreni kanssa Tampereen käsityömessuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kohta varmaan niiltä tulee neuleohjeitakin ;)
   Mukavia messuja teille!

   Poista
 11. Kuule, aina voi tarvita juuri sitä kerää. Että osta vain, kyllä sillekin projekti löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli eilen jo rahat kädessä, että nyt mä sen ostan, mutta kun en ollut varma, ehdinkö automaatille kotona käynnin ja neulekerhon välissä ja tarvin siellä ainoat lompakossakoni olevat rahat :D Toki korttikin olisi käynyt...Ehkä mä huomenna sorrun ja katkean lopullisesti... :D :D

   Poista
  2. Ai niin - en ole unohtanut niitä lankoja, mitkä olen luvannut sulle, ne on kyllä mielessä melkein päivittäin. Pahoittelen, kun en ole saanut aikaiseksi rakennettua pakettia *nolo*

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Tuo Katia Darling? Voi vihne.... Mä pahaa pelkään, että se vielä ennen viikonloppua on meillä kotona... Tänään on vapaapäivä, mutta huomenna ja perjantaina on työpäivä.. Kun ei auta edes lompakon kotiin jättäminen! Saa kuulemma "avata piikin" eli maksaa sitt myöhemmin. NIIIIN epistä, kun on tollasia lankoja... ;) ;)

   Poista
 13. Langat juttelevat kaupassa minullekin: osta ja jopa miehelle, joka kysyy, aiotkos taas ostaa lankaa, tuossa olisi sopivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten ole ainoa jolle ne juttelevat - niiden ympäröimänä kun on siellä koko päivän niin menee jo pää ihan sekaisin!
   Tulehan pistäytymään siellä "viiskulmassa"; tunnistat mut kyllä kun olen se kaikkein vanhin siellä :)
   Ja omistajatytöt varmaan tunnet jo muutenkin. Tällä viikolla suljetaan jo torstaina klo 13, mutta muuten liike on normaalisti auki, minä oon paikalla tänään 10- ainakin 15 asti ja ti-ke 11-17. Tervetuloa! :D :D

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)