Pitkästä aikaa jotain käsitöitäkin ☺

No niin, pitkästä aikaa on jotain valmiiksi asti tehtyä käsityötäkin ☺ Älkää ihan kuoliaaksi asti itseänne naurako, vaikka varmasti vähän hymyilyttääkin. Tai oikeastaan varmaan oikein ääneen naurattaakin.

Mutta tämä syntyi tarpeeseen. Kun ensinhän piti saada se teekannu, semmoinen mistä ei teetä mukiin kaadettaessa tule teenlehtiä ja muita hitusia. Semmoisen löysin lopulta Ikeasta. Mutta kun olen hidas juoja - johtuu siitä kun teen aina samalla kaikkea muuta, niin piti keksiä jotain, millä saa teen pysymääm lämpöisenä kannussa. Mukissa se ehtii jäähtyä joka tapauksessa.

Pannumyssy ei oikein ollut sopiva, joten.... AM:n mukaan siitä tuli liivi ja kaverin mukaan se on sitten slipoveri ☺☺ Eli tämmöinen se sitten on:Kyllä se toimii, testattu on. Pitää teen lämpöisenä just sen aikaa kun tarviikin, eli kahden ison mukillisen verran. Enempää tuohon kannuun ei mahdu, eikä tarvikaan.
Onhan se ehkä vähän koominen, mutta tarkoitus onkin olla enemmän käytännöllinen ☺

Kahden sukatkin on valmistuneet, mutta ne on vielä päättelemättä (toiset valmistui tänä aamuna), joten eivät vielä päässeet kuvaan. Esittelen ne, perussukat, vasta kun olen päätellyt ne.

Kommentit

 1. En uskaltannu edes hymyillä :)).

  VastaaPoista
 2. Hieno! Kuten oli sun lähettämät lapasetkin! KIITOS PAKETISTA! <3

  VastaaPoista
 3. Tämähän on trendikäs ja kaunis! Ei tässä mitään nauramista ole, vaan olet tehnyt todella toimivan suojan kannullesi. Käsityöt ovat aina kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Tuo on kyllä niin "hatusta vedetty", että kunhan vaan rupesin tekemään :D Mutta pääasia minulle, että toimii.

   Poista
 4. Minäkin tein pitkästä aikaa käsityö päivityksen! Kesä on mennyt yhtä isompaa urakkaa tehdessä, mikä ei vieläkään ole valmis vaan jää nyt odottamaan seuraavaa virkkausvaihetta, kun sukkien kutominen tuntuu paremmalle.

  Tuo pannun slipoveri on kyllä hauska. Mun pitäis tehdä lisää sukkia tuoleille. Ne syntyy kyllä virkaten melko nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Minäkin oon kaivanut puikot ja langat esille vasta nyt, kun illat on pimenneet ja kirjaston käsityökerho taas alkoi. Koko kesän olen tehnyt ristipistotöitä - vaikka sillä saralla ei ole tullut mitään valmista. Teen ja teen ja teen, mutta ei valmistu :D Monta rautaa tulessa.

   Ja ne tuolin sukat odottaa mulla tuolla paikalleen laittamista - valmiina ovat, mutta kukahan laittaisi paikalleen *huokaus* :))

   Poista
 5. Hieno, tarpeellinen ja minullekin tarpeellinen muistutus, että pikkutermarini tarvitsevat takin päälleen, kun ei muuten pysy sisältö lämpimänä.
  Edellisen postauksen sukat on tosi kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja kiitos muistutuksesta, minunkin termarini tarvitsevat takit! Minä ajattelin vain tuota teekannua ja unohdin termarit kokonaan! Toisaalta ne on kyllä tähän asti pitäneet lämmön hyvin, mutta talvi on tulossa ja takki on tarpeellinen.

   Minustakin sukat on kivat, en olisi millään halunnut laittaa niitä pesuun, kun nyt ei ole sille yhdelle paria. Täytyy etsiä sille joku muu kiva sukka pariksi, siksi aikaa kun toiset ovat pesussa. Onneksi on kuivausrumpu, niin saa nopeasti taas kuivat sukat :))

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)