Pari sukkia

Olin Äitirakkaan kanssa tänään Valon ja musiikin illassa, upeassa vanhassa puistossa. Kymmenittäin, ellei sadoittain kynttilöitä oli sytytetty ympäri vanhaa, osittain entisöityä puistoa. Näky oli upea hämärtyvässä ja lopulta pimeässä illassa.
Ilta alkoi upeasti trumpettisoololla, en vain nyt muista kappaleen nimeä. Nuotiolauluja, pelimannimusiikkia, tulitanssiesitys - mitähän kaikkea siellä olikaan. Ja heijastimetkin saatiin. Minä sain hienon autoheijastimen ja Äitirakas lintuheijastimen :D

Sillä aikaa kun me olimme siellä, oli AM ajelemassa ja käynyt ostoksilla. Oli taas muistanut vaimoakin, ja ostanut vaimolle parin sukkia.

 Niissähän on tietysti pöllöjä. Näyttää, että ne on eri pari paria, vai mitä?
 Siis se osti parin sukkia. Edelleen näyttää, että on eri paria?  Eihän sukkien ostaminen kai voi olla kovin vaikeaa, eihän?
 No nyt osui kohdalleen. Sukan suu on punainen, kantapää vihreä, varvasosa punainen. Mutta pöllöt on vieläkin erilaisia?? Eih....
Mutta mitä kummaa? Paketissa oli KOLME sukkaa. Ja kaikki erilaisia.  Yhteistä oli vain pöllö :D

Tavaramerkki ODDSOCKS. Sopii hyvin Pöllölle. Ja tulee varmasti käyttöön. Helpotti AM:n sukan ostoa huomattavasti, kun oli jo valmiiksi ihan sekaisin.. ;)

Kommentit

 1. Hienot sukat. Ja upea tunnelma oli varmasti puistossa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Sen jälkeen kun sieltä käveli pimeässä pois, tuli entistä vahvemmin mieleen, että haluan kyllä pois täältä kaupungin valosaasteesta.

  VastaaPoista
 3. Mä olin hengessä mukana.
  Oli niin täyteen ohjelmoitu viikonloppu, että oli pakko huilata perjantaina.
  Jälkkäreihinkään en pääse niin, että lämpimät syysterkut ja halaukset virtuaalisesti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli harmi, ettet päässyt mukaan. Eikä nähdä jälkkäreilläkään. Mutta virtuaalihalaus vastaanotettu ja lähetetty takaisin :)
   Entäpä Saidan tulet 10.10. Mommilanjärrven Soutelustadionilla?

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos - vähän aikaa niitä pyörittelin ja katselin. Niistä kyllä tuli mun lemppari sukat :D

   Poista
 5. Ihastuttavan pöllömäinen blogi, piti tulla vaan kurkkaamaan hienon otsikon houkuttelemana mutta jäinkin lukemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla - juuri tänään sinne Kotikuusesi juurelle eksyin, ensin niiden hiirilapasten takia ja sitten huomasin, että täällähän on pöllöjä vaikka kuinka :D
   En ehtinyt jättää merkkiä käynnistäni, mutta sivusi on muistissa ja tarkoitus on palata tutkimaan, mitä kaikkea Kotikuusesi juurelta oikein löytyykään :D
   Tervetuloa tänne uudestaankin!

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)