03 kesäkuuta 2014

Pitäisi pakata

Huomasin just, että pitäis ruveta pakkaamaan tavaroita ens viikkoa varten.  Tällä ei varmaan ihan koko viikkoa pärjää, varsinkaan kun ei tosta kelistä oikein tiedä ja tarkoitus ois kai tehdä vähän "töitäkin" :

Pirskatti, kun aika taas juoksee, enkä mä jaksa juosta sen perässä.

Mun siis pitäisi huomenillalla mennä Äitille yöksi ja sitten sieltä torstaiaamuna lähteä junalla isolle kirkolle kaverin kanssa. Ja sieltä edelleen pakulla keräilemään tavaraa ties mistä - toivottavasti vain Klaukkalasta Welhonpesästä. Sen jälkeen pakun nokka (onko pakussa nokka?) suunnataan kohti Lohjaa ja sitten alkaa se rankin osuus - kaiken tilatun tavaran läpikäyminen ja pakkaaminen myyntilaatikoihin/myyntikuntoon ensi viikkoa varten.
Ja illaksi kotiin. Illalla tuskin enää jaksan/ehdin omia tavaroita pakkamaan joten siksi ne pitäisi olla pakattuna huomiseksi, ettei tarvitsisi muuta kuin heitellä ne kyytiin joko torstai-iltana tai perjantaiaamuna.

Perjantaina pakun nokka suunnataan kohti Joensuuta ja lauantaiaamuna Joensuun Ilosaaresta starttaa 30. Suomi Meloo kanoottiviesti, joka päättyy seuraavana lauantaina, 14.6. Heinolaan. Matkaan mahtuu monenlaista vettä ja monenlaista vaihtopaikkaa. Sivulta www.suomi.meloo.fi löytyy lisätietoa, vaihtopaikat ja aikataulut, jos osuu kohdalle niin tulkaahan pistäytymään :D

Mutta tässä mitään ole voinut pakata, kun on pitänyt korvat pitkällään pitänyt kuunnella radiota, Ylen radio Hämettä. Oman (sanon oman siksi, kun olen sitä ollut perustamassa *röyhistää rintojaan*) latuyhdistyksen puheenjohtajaa on eilisen ja tämän päivän aikana haastateltu radiossa useampaankin otteeseen. Yle Häme on tehnyt ohjelmaa vesiltä, matkanneet Lammin Pääjärveltä Teuronjokea pitkin Hausjärven Mommilanjärvelle.

Suunnitellut olen kyllä ja eikös hyvin suunniteltu ole puoliksi tehty vai miten se meni? Ja onneksi osa vaatteista tulee "viran puolesta", niin siltä osin ongelma on ratkaistu.

Ette muuten arvaa, mikä kuva tohon on tulossa.

13 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta kiireeltä! Toivottavasti säät suosii ja kaikki sujuu parhainpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoista sutinaa on ollut - vakaa aikomukseni oli mennä tänään nukkumaan kymmeneltä, mutta täällä mä kukun vieläkin. Vartin sisään on mentävä nukkumaan, aamulla kahdeksalta on oltava lähtövalmiina.

   Poista
 2. Pöllö tulee, sen huomasin heti. Toivotan mukavaa viikkoa, kauniita ilmoja ja melomisen iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöllöhän siitä - ja pari vielä sille kaveriksi :)
   Ja kiitos, lämmintä on luvattu, ainakin alkuviikoksi. Ja tänään ainakin hiki tuli, kun autoa pakattiin, huh huh.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos - luulen, että jos vanhat merkit paikkansa pitää, niin taas sattuu ja tapahtuu. Ehkä vähän rauhallisemmalla tahdilla, mutta sattuu kuitenkin...
   Tänään jo sattui, tuli haava sormeen ja siitähän otettiin valokuva - onneksi ei ollut keskisormi, kun sormi pystyssä esittelin haavaa :)

   Poista
 4. Niin se juoksee, aika, minullakin, yritän minäkin juosta, mutta aika on voitolla. Ihana juttu tuollainen melonta. Toivotaan säitä, sopivia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Osakainen - paketti oli tänään odottamassa kun rankan päivän jälkeen tulin kotiin! Ihana kortti ja IHANAT SUKAT löytyi paketista - ne otan matkaan mukaan, mä kun en osaa nukkua ilman villasukkia.
   Ne on ihanat <3 - näytän ne muillekin kun palaan reilun viikon päästä kotiin!

   Poista
 5. Pöllö meloo -kirjanmerkki?
  Oikein hyvää ja mukavaa (turvallista) reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät sentään melo - tämä ensimmäinen lukee :) En ole vielä löytänyt melovia pöllöjä, mutta kyllä niitäkin varmaan jostain löytyy.
   Ja kiitos, ajelemme varovasti, kuten aina!

   Poista
 6. Leksa radiossa?!?!? Hienoa! Jos löydät jonkun Yle Areena linkin niin laita tulemaan :D
  Huomenna halataan <3

  VastaaPoista
 7. ps. Tulin just Kroatiasta. Siellä oli paljon pöllölaukkuja, sellaisia pieniä sieviä olkalaukun tyylisiä. Onko sulla sellaista??

  VastaaPoista
 8. Teillä on hieno reissu luvassa! Oon vähän kade, kun en tänä kesänä ehkä pääsekään melomaan.
  Isä kävi monena vuonna melomassa Suomi meloo -tapahtumassa. Mie olen joskus ollut järjestämässä taukopaikan ruokailua ja yöpymistä.
  Mukavaa ja ihanaa ja tuuletonta reissua!

  VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)