torstai 6. helmikuuta 2014

Kadonneiden virkkuukoukkujen salaisuus

Mulla on ystävän tekemä purkki sukkapuikoille ja kaikille sukkapuikoille on vielä koon mukaiset muovikotelotkin. Kaikille pitkille puikoille on myös oma purkki, ystävän tekemä, ja joka koolle omat muovikotelot. Hyvin järjestetty. Pyöröpuikot on omassa laatikossaan ja kaikki omassa omassa minigrippusseisssaan. 
Ja virkkuukoukuilla on OMA purkkinsa. Ja ne kaikki purnukat on AINA olleet samassa paikassa. Niitä sukkapuikkoja kyllä sitten löytyy keskeneräisistä töistä milloin mistäkin, mutta ei puhuta siitä. 
Mutta ne virkkuukoukut. Joku oli piilottanut ne, ihan ilkeyttään, ihan varmasti. Sen kerran kun, mä pitkästä aikaa keksin, että mä haluan virkata jotain, niin niitähän ei löydy mistään. Mä etsin niitä kaksi viikkoa, kaikki mahdolliset paikat kahteen kertaan, mutta ei. Kunnes sitten otin ja tartuin siihen "viimeisen toivon" -läjään, johon ei olisi halunnut koskea, koska se piti sitten siivota samalla. Ja siellähän ne oli. Alimmaisena. 
Samalla löytyi kahdet päättelemättömät lapaset, yhdet sukat, yksi pipo ja yksi kaulaliina. Lisäksi puolitoista sukkaa. Pitänee tehdä valmiiksi. Niiden kaikkien muiden keskeneräisten neuleiden lisäksi.

Mutta nyt on pulma, kun ei oikein tiedä mitä tekis. Kun on niitä keskeneräisiä sukkia ja lapasia, ja se yks virkkaushommeli ja parikin ristipistotyötä, joille olis aikataulukin, ja tekis mieli aloittaa uuskin ja sitten tossa huutelee yks lankakerä, että siitä sais niiiiin iiiihanan kaulaliinan..... Sen vois vaikka tehdä tossa kun kohta alkaa uus Criminal Mindsin kausi ja Shemar Moore...♡♡♡
Niin ja kotitöitäkin ois ja työhuoneessa ois projektia ja jajajaja.. no joo..

4 kommenttia:

 1. Toi on niiiin tuttua! Neuleen aloittaminen on ihan hirmuisen paljon kivampaa kuin loppuun saattaminen...ja ne kehvatsun langat. Ne niin osaa lähetellä kutsujaan vaikka olis paljon keskeneräistä ja ne riivatun kotityötkin.
  Mutta älä huoli Pöllöseni, kyllä ne keskeneräiset odottaa! Tee vaikka just sitä neuletta, jonka kutsu on suloisin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤❤ Valitsin sitten sen uuden langan kutsun ☺ , Novitan Hile ❉❉ Se tuli Dermosilin paketissa, kun FB:n Voihan villasukka -ryhmässä niin kovin kehuttiin Käsityökäsivoidetta, niin olihan munkin sitä tilattava. Pakettissa oli se käsivoide, tuo ihana valkoinen valkoinen lankakerä, virkkuukoukku (jonka huomasin vasta eilen) ja hirveä läjä näytevoiteita.
   Aloitin kaulahuivin patenttineuleella, jota en ole tehnyt vuosiin, ja jouduin purkamaan sen moneen kertaan, kun pudotin aina jostain jonkun silmukan, mutta lanka on niiiin ihanaa, etten voi olla sitä tekemättä. Toivottavasti lankaa löytyy lisää kaupasta...

   Poista
 2. Ehdottomasti aloitat sen kaulaliinan. Kun olet noin järjestelmällinen henkilö niin kait sinulla on iso laatikko, johon kaikki keskeneräiset haudataan. Jos ei ole, niin kipaisepa kaupan kautta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitin kaulaliinan ☺ En voinut vastustaa sitä lankaa, se on niiin ihana, Novitan Hile, toivottavasti sitä saa lisää kaupasta.
   Tuota... mulla on kyllä iso laatikko, mihin on haudattu hirvittävä määrä keskeneräisiä töitä, mutta sinnen on haudattu myös hirvittävä määrä lankoja. Se on vähän sellainen yllätysboxi. Mulla on myös tyhjiä laatikoita. Kun vaan joku taas ottaisi ja järjestäisi ne laatikot. Päättelisi ne päättelemättömät ja tekisi loppuun ne melkein valmiit ja tekis parin niille parittomille. Ja purkaisi ne, mille ei ikinä tule tehtyä paria.... ☺

   Poista

Pöllö on taas kaupungissa

Possu Munkille jo kommentissa kerroinkin, että ollaan oltu maalla "etsimässä" uutta pesäpuuta, riidelty pesäpuusta varisten, h...