09 tammikuuta 2014

Ätsiih, niisk, köh,köh - lahjoitetaan hyvään kotiin nuha ja yskä

Tai ei nyt tartte olla niin kovin hyväkään koti, ei tartte pitää erityisen hyvänä, saa kohdella huonosti, josko vaikka siitä ymmärtäis ottaa ja kadota ihan kokonaan. 

Ystävä kirjoitti eilen FB:ssä, että "Miksi valittaa siitä mitä ei ole, kun voi nauttia siitä mitä on"
Noin yleisesti ottaen olen ihan samaa mieltä hänen kanssaan, mutta just nyt voisin kyllä kalauttaa sitä vaikka melalla ohtaan - nyt en osaa nauttia siitä mitä on, kiitos vaan. 
Tuntuu, että sais kulkea ämpäri kaulassa, nenä vuotaa ihan suoranaan, tai sellanen lasten ruokalappu, se sellanen kaukalomallinen. Hei, sehän voiskin olla hyvä idea. Soittaiskohan AM:lle, että ostaakin nenäliinapakkauksen sijaan semmosen....

Siitä ruokalapusta ois muutenkin hyötyä, kun mä tuppaan tiputtelemaan ruokaa rinnuksilleni, niin että viimeksi kun oltiin pienen työporukan kanssa syömässä, ne jo vinoili mulle, että meinasitko AM:lle viedä maistiaisia...

Ai mitä muuta kuuluu? Ihan hyvää kiitos. Olen jopa tehnyt yhden parin sukkia VALMIIKSI. Ja yhden lapasen. Toinen on ihan alkuvaiheessa, saanee vielä tänään odottaa, en taida käyttää sitä nenäliinana tänäänkään.

Tampereelta sain vihdoin kirjeen ja ajan seuraaviin kuvauksiin, tammikuun lopussa ja Kuopiosta sain puhelinsoiton ja tiedon milloin on aika mennä sinne, se on helmikuun lopussa. Nyt on kaikki päivämäärät tiedossa ja on taas paljon helpompi suunnitella muuta elämää ja menoja.

Kävin eilen katsomassa, josko olisi serkulle löytynyt sitä kohuttua Muumimukia, mutta ei löytynyt, siitä oli jo täälläkin ehditty kynsin hampain tapella ja ne rillilliset mukit oli myyty. Mutta mä löysin itselleni pöllöjuomalasit :DPS. Takana näkyy SE Joulutähti ❤❤

4 kommenttia:

 1. I-ha-nat pöllölasit!! Mistä Muumi-mukista tapellaan?! Pikaista paranemista rakas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ne on ihanat. Ja tooosi tarpeelliset.... Kiitos <3 Kyllä tämä tästä, kun ei tarvi nyt mihinkään lähteä.

   Jos pääset Iltalehden sivuille, niin siellä on kerrottu tuosta suuresta "mukitaistelusta" :) Erjalle kävin eilen Launeen CM:stä katsomasta, olisiko ollut haluttua Tove Janssonin 100-vuotissyntymäpäivää kunnioittavaa mukia, jossa on silmälasit sisäpuolella, mutta niistä tosiaan oli myyjän mukaan jo aamupäivällä käyty kauhea "mäiske". Me ei tiedetty, että jokaisessa kuuden kpl:n paketissa on yksi tällainen rillillinen muki, ja kysyttiin myyjältä, että onko niitä ko. mukeja enää ollenkaan, niin hän valaisi meitä asiasta. Ja nyt on tosiaan Iltalehdessä, että niistä tapellaan melkein verissä päin ;)

   Halaus teille kaikille!

   Poista
 2. Rillimukeja kaksi. Ihmettelin eilen pirsmassa et mitä nää on, erilaisia kun noi muut. Laitoin hakusanan guugleen siä kaupassa ja selvis. Ostin kummatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasit siis ruveta rokaamaan niitä. Mä kävin tänään rismassa ja siellä oli lappu, että rillimukit on loppuunmyyty, turha ronkua. Mutta kyllä tollanen tekee ihmiset ihan hulluiksi, melkein verissä päin tapellaan, yhdestä mukista. Serkkulikka sanoi olevansa valmis maksamaan normihinnan ja postikulut, mutta ei mitään huutonetin 100 euroa - ihan niin rillimukin kipeä ei kuulemma oo :) Ja voihan nuo rillit piirtää itekin - ihan niikuin mistä tahansa kiposta saa Iittalan kipon, kun liimaa siihen tarran. Niitä saa kuulemma tilata arkeittain irronneiden tilalle - jos on vaikka tiskikoneessa irronnut... ;) Näin kertoi ex-työkaveri, joka on tarkka designtuotteistaan...

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)