Taikauskoa?

Oletko sinä taikauskoinen? Tänään on perjantai ja 13. päivä, epäonnen päivä. Sanovat. Päivää on jäljellä vielä pari tuntia, joten voihan tässä sattua vaikka mitä ja mun tuurilla niin voi käydä. 

Tässä kohtaa en kuitenkaan ole taikauskoinen. En myöskään sylje mustan kissan perään. Enkä varo astumasta katukivetysten/-laattojen saumojen päälle.

Mutta en kävele tikkaiden alta enkä tapa hämähäkkejä (vaikka inhoankin niitä sydämeni pohjasta). Laukkua en laske koskaan lattialle ja leipä pitää aina laittaa oikein päin pöydälle. 

Käytiin tiistaina hakemassa toiset rokotteet. Sain taas sivuvaikutuksia, en niin pahoja kuin viimeksi, mutta kuitenkin. AM ei saanut muuta kuin pistoskohdan vähän araksi. Mulla tuli käsivarsi kipeäksi, päivän päänsärky ja flunssainen olo. Ja nyt julmettu kutina, kuin 10 hyttystä olisi pistänyt samaan paikkaan. Eiköhän loputkin oireet helpota huomisiltaan mennessä. 

Uudet portaat on nyt valmiit - tänään ruuvattiin viimeiset laudat paikalleen. Tuli aika hienot, vaikka ite sanonkin. Leppäkertuilla on nyt uusi hieno koti.

Viime päivityksen yhteydessä kikkailin liikaa ja liian kauan tämän bloggerin kanssa ja se kostautui sillä, että pari päivää kuljin kuin karusellissa. Siksipä päästän teidät piinasta ja palaan - ennemmin tai myöhemmin. 

Pitäkää huoli itsestänne! 

Kommentit

  1. Mun näillä sivuilla käyn -listassa sun viimeinen päivitys on Aurinko meni... pitäisi olla tämä. Bloggerissa on nyt jokin vika.

    Olen syntynyt 13-pv niin en voi olla lukutaikauskoinen enkä muutenkaan ole, tosin ei sitä koskaan tiedä mutta en usko minkään esineen sinänsä tuottavan onnea tai epä. Täytin siis perjantaina 53,7/12 vuotta;)

    VastaaPoista
  2. Koirapoika otti turvekylvyn perjantaina 13 :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)