01 syyskuuta 2020

Hyvää syksyä ystävät!

Kauniin ensimmäisen syyspäivän kunniaksi päätin ilmottautua ja toivottaa teille ihanille ystäville kaunista ja aurinkoista syksyä!


Olen itse edelleen jonkinlaisessa "digipimennossa"; käytössäni on vain puhelin. Toki saan tämän AM:n läppärin lainaksi aina kun haluan, mutta oma olis oma. Odottelen siis päivää kun saan sen hankittua. 
Ja toisaalta tämä digitauko on tehnyt ihan hyvääkin - facetilikin on tauolla toistaiseksi ja oikein hyvin olen tullut toimeen ilman facebookia.

Elämä muuten on tässä kesän aikana viskonut taas niin pienempiä kuin isompiakin kiviä. Isoin kivi oli isän viikon mittainen saattohoito ja poisnukkuminen. Nyt isä on saateltu matkaan ja olen päässyt palaamaan kaupungista takaisin kotiin.
Kullanarvoista on ystävä, joka jaksoi iltaisin tulla pitämään seuraa, käydä kanssani läpi asunnossamme vielä olleita tavaroita ja ennen kaikkea tuoda ruokaa - pelkällä leivällä ja teellä ei olisi pitkälle pärjännyt.
Myös sairaalan henkilökuntaa on kiitettävä; isän hoitamisen lisäksi he jaksoivat pitää huolta meistä omaisista. Isän avovaimo sai olla koko viikon yötä päivää sairaalassa isän vierellä ja sai ruuat yms. kuin myös minä kahvia ja leipää kun olin siellä. 

Ennen tuota kiven viskaamista ehdittiin kuitenkin nauttia kotona kesästä, vähän "askarrella", sulattaa pakastin - niin ja hakea mökiltä jääkaappi, jos en ole aikaisemmin siitä maininnut. 
Mökillehän oli murtauduttu touko-kesäkuun vaihteessa ja sitä ja vanhempaakin murtoa selviteltiin vakuutusyhtiön kanssa. Nyt ne on melkein hoidettu. Melkein. 

Pojalla on asiat hienosti: äiti on ylpeä. Lopputulos selviää joskus... noh ensi kesään mennessä. Ja kukas se kissan hännän ja sillain... Olihan se kyllä komea nuori mies puku päällä, kun haettiin se junalta papan siunaustilaisuuteen. Jos ei olis niin pitkä, niin sanoisin, että varmaan äitiinsä tullut ;) 

Kaikenlaista on vielä edessä, ennen kuin tää pöllö vetäytyy täysin talvipesäänsä - koko pöllö toimii vielä vähän toistaitoisena eikä kirjoittamisestakaan oikein tahdo tulla nyt mitään.

En ole teitä ketään kuitenkaan unohtanut ja olen ollut iloinen kaikista yhteydenotoista joita olen saanut <3

Pitäkää huoli itsestänne ja nauttikaa syksystä! 

12 kommenttia:

 1. Åöllö huolehtii myös itsestään eikä tee liikaaQq Aouuuuuhyvää syksyä!
  T-Sus'hukkanen, se kiltti ja pieni;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Sus' Hukkanen :) Pidän huolen itsestäni, muistan sukia sulkiani tarvittaessa.

   Poista
 2. Ihana, että sinulla on kultainen ystävä kulkemaan ihan oikeastikin rinnalla, me muut kompataan ja lähetellään virtuaalihalauksia täältä matkojen takaa. Rauhallisia ja ihania syyspäiviä Pöllönkoloon toivottaa saukkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saukkis; teidän virtuaalihalauksista olen saanut paljon voimaa ja tukea - ihanaa kun olette siellä <3

   Poista
 3. ♥ osanottoni jo ilmaisinkin, mutta lämpimiä ajatuksia edelleen lähetän ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana 💕💕
   Harmi kun kesäsuunnitelmat meni pieleen.
   En ole vieläkään päässyt käymään "kylässä", sitten kun saan sen oman koneen... 😊

   Poista
 4. Iloisempia päiviä pöllölään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Repu - syksyn tullen päivät pararanee, uskon niin.
   Kuulaat aamut ja pimeät illat, aika luksusta.
   Ja ihana karvaturkki Mollis käy välillä kylässä pyyhkimässä pölyt :)

   Poista
 5. Onneksi on nykyaika ja kaikenmoiset digihömpät mitä kautta voi laittaa viestiä, kun ei jaksa laajemmalti kirjoitella. Syksy saapui ja talvikin tulee aikanaan, elämä jatkuu <3

  VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)