Onko mussa oikeesti jotain pöllöä?

Kesäkassivaihdossa sain jo kuukausi sitten Ouskulta pöllökassin, ystävät naamakirjassa kirjoittavat "näin tämän pöllön..." tai "siellä oli paljon pöllöjä, niin tulit mieleeni". Kummallista.

Äitirakas nyt tietysti on ihan eri juttu, onhan se tuntenut mut jo niin kauan, niin kai sillä nyt on sitten jotain tietoakin asiasta... ja sillä perusteella se kai oli tämmöiseen päätynyt.

Kiitos kun saan vielä näinkin vanhana tarvittaessa olla suojassa siipiesi alla ❤


Kommentit

 1. Somia servettejä. Pöllö on viisauden vertauskuva, että ihan hyvän nimimerkin olet löytänyt tai poikasi sinulle valinnut. Hyvää alkanutta heinäkuuta ja iloisia seikkailuja uusien kassiesi kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä raaski edes käyttää, noita servettejä :)
   Niinhän ne väittää, että pöllö olisi viisas, itsestäni niinkään tiedä, ainakaan taas viime aikojen pölHöilyjeni perusteella...
   Mutta kassit on ihania, se on totta!

   Poista
 2. Kivoja pöllömäisiä juttuja täällä. :) Eikö viimeinen kirjeeni ehtinyt kesäkuun aikana perille? Tiistaina jo laitoin sen postiin...

  t. Sanni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain ehti - kiitos tuhannesti! En vielä ehtinyt tehdä siitä omaa päivitystä. Se tuli niin kreivin aikaan kuin vain olla ja voi, ei parempaa ajoitusta olis voinut olla :D
   Sukat ovat nytkin jalassa, ne on ihanat!

   Poista
  2. No hyvä ja kiva, kun tykkäsit. Melkein jo harmeilin, että kusti on polkenut niin hitaasi etteivät sukat ehtineet perille kesäkuun aikana. Mutta hyvä näin. :)

   t. Sanni :)

   Poista
  3. Pois huoli ja harmitus - päinvastoin!
   Minua harmittaa, kun en toopena tajunnut kuvat sukkia ennen kuin oli jos laittanut ne jalkaani.. niin innoissani taas olin!

   Poista
 3. Lomareissulla todiaan tulit mieleen kun pongasin komean pöllölampun ja kuvahan siitä oli pakko ottaa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Hyvä kun muistutit, mun piti käydä ostamassa Anttilasta yks pöllölamppu!

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)