Uusi rannerengas

Tilasin itselleni uuden - tai oikeastaan useammankin- rannerenkaan. Kaksi limenvihreää ja yhden mustan. Kaikissa on sama teksti. Kaikki sopivat paremmin tuon aktiivisuusrannekkeeni kanssa. Otin heti käyttöön toisen limenvihreistä. Se on aika hieno vai mitä:


Kysehän on siis tietenkin uudesta Epilepsia -rannekkeesta. Se näkyy paremmin kuin vanha hopeinen ranneketjuni, joka tahtoi jäädä tuon aktiivisuusrannekkeen alle ja jossa tekstikin oli kovin pienellä. Tuota tekstiä ei voi olla näkemättä.  Ja se on kahteen kertaan, eli varmasti näkyy. KUKAAN ei voi sanoa, ettei löytänyt ranneketta ranteestani. Jos ei ole löytänyt ei ole edes yrittänyt etsiä.

Nuo kolme ranneketta Epilepsiliitosta tilattuna ei olleet edes kalliita, yhteensä 10 euroa! Se on pieni raha, jos saan kohtauksen kaupungilla ja auttaja osaa hätäkeskukseen soittaessaan kertoa, että mulla on ranteessani tällainen, voisiko kyse olla epilepsiakohtauksesta. Etten olekaan juovuksissa....
Kommentit

 1. Hieno ja muodikas! Mun miehellä on se teräksinen (?) ketju ranteessa, jossa on laatta EPILEPSIA- tekstillä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Sun miehellä on varmaan se samanlainen laattaketju (hopeaa itse asiassa) kuin mullakin on/oli. Siinä ei ole mitään vikaa, mutta se hävisi aina välillä tuon aktiivisuusrannekkeen alle piiloon, siksi halusin tuon silikonirannekkeen.
  Enkä "voinut" vaihtaa sitä toiseenkaan käteen, kun siinä on 40-vuotislahjaksi saamani ranneketju, josta en halunnut luopua :)

  VastaaPoista
 3. Suuri kiitos Sinulle, kun kirjoitat tästä tärkeästä asiasta! Harvapa sitä tulee ajatelleeksi, että ranteesta löytyy tämä tärkeä tieto avuksi selvittelyyn. Hyvä Sinä, rohkea ja viisas Nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi ❤❤
   En välttämättä tunne itseänä kovin rohkeaksi :) - mutta yritän kertoa tästä sairaudesta omalta kohdaltani aina kun menen uuteen paikkaan ja uusien ihmisten pariin; kerron mistä on kyse, mitä voi tapahtua ja mitä tulee tehdä -välttämättä ei mitään muuta kuin katsoa etten lyö päätäni mihinkään.
   Sen jälkeen ihmiset ovatkin lähes poikkeuksetta kiinnostuneet epilepsiasta yleensä, ja moni tunnustaa suoraan, ettei ole koskaan kuullut siitä sen enempää kuin nimen.

   Poista
 4. Molemmat rannerenkaat ovat mainioita.
  Onneksi ovat keksineet, jotta nämä epilepsia/ diabetesrannekkeetkin voivat olla näkyvänmuodikkaita. Sellainen korumainen ranneke saattaa todellakin jäädä siviilillä huomiotta. Koruketjuranneke on kuitenkin parempi kuin lompuukissa pidettävä. EA-tilanteessa ei ensimmäisenä ala kaivelemaan kaverin pompantaskuja, ei.
  Keveitä askelia sekä isoja lukuja looppiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta - korumainen ranneke varsinkin naisilla jää varmaan monesti tarkistamatta sen tarkemmin. Itse ajattelin, että sitä voi käyttää silloin kun haluaa hienostella :) - siis jos vaikka lähtee juhliin tms. ja jättää tuon luupinkin kotiin.
   Ja sekin on totta, eipä sitä EA-tilanteessa ensimmäisenä tule mieleen kaivella toisen lompakkoa tai takin taskuja.

   Kiitoksia - koitan tänään päästä lenkille, vaikka keli näyttää vähän keljulta.

   Poista
 5. Hyvä, kun on näkyvä ja heti näkyvissä ranteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ihmiset vaan hoksaavat sitä katsoa - sitä yritän omalta osalta tehdä tiettäväksi :D

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)