Matkakertomusta Englannista, osa 3

Koska keskiviikkona oli se Suuri päivä, piti tiistaina siis löytää ilmapalloja. Tietenkin ihan tavallisia ilmapalloja, mutta heliumilla täytetty foliopallo. Siskorakas ostikin niitä sitten kaksi, ne täytettiin kaupassa valmiiksi ja laitettiin mustaan jätesäkkiin, joten ne jäivät muillekin yllätykseksi ☺☺
Sitten mietintää miten saamme ne autoon, sillä heillä ei ole mikään suuren suuri perheauto, vaan juuri heille kolmelle sopiva auto ☺☺ Ja miten saada musta säkki salaa sisälle ja piiloon, ilman, että neiti kyselee mitä siellä on.

Ja illalla oli tietenkin ilmapallojen puhallustalkoot! Muut puhalsivat ja minä solmin ne kiinni - vain kaksi palloa taisi hajota.
Ja tietenkin lahjat laitettiin esille ja haettiin ne foliopallotkin:

 Prinsessa täytti siis KOMLE vuotta.  KOMLE.


Ja toinen palloista oli ihana Nalle Puh pallo.   (Mä en edelleenkään osaa minkäänlaista kuvankäsittelyä, en edes laittaa täällä näitä kuvia vierekkäin kuin joskus vahingossa ☺☺. Pahoittelen.).
Herätyshän meillä oli tietysti aamulla heti klo 7, normaalisti mummu ja Prinsessa olisi heräilleet ensin kahdestaan, keittäneet aamupuuron ja sitten tulleet herättämään mut puurolle, mutta nyt oli Äitikin hereillä jo aamusta. Ja niin taisi olla Daddykin, sillä melkoiset riemunkiljahdukset olohuoneesta kuului ☺☺ Ja pari ilmapalloakin taisi poksahtaa.

Paketteja avattiin vauhdilla, roskiinhan ne paperit menee kuitenkin.... Ensimmäisestä paketista löytyi..noh..se oli jonkinlainen soittopeli, siitä sai kaikenlaisia kaikenlaisia ääniä ☺☺. Arvatkaa mikä, tai mitkä, nappulat löytyi ekana? Jep, tietenkin volume! Ja vaikka täti kuinka vaivihkaa yritti laittaa ääntä pienemmälle, niin aina se oli vähän ajan päästä täysillä. Siinä oli tärykalvoilla olemista ☺☺

Ja vielä mummun ja tädin lahja Suomesta, tämä kun on kuulemma ihan huippujuttu:

 Päivällä juhlittiin kavereiden kanssa, niistä ei valitettavasti ole kuvia, mutta vauhdikasta menoa oli ☺☺

Illalla tuli lisää vieraita ja saatiin oikein kakkuakin:

"Oooh - muumikakku - onko se MULLE? Ihan oikeestiko MULLE?"

Ensin laulettiin Happy birthday -koska suurin osa vieraista oli englanninkielisiä ☺☺ ja sitten vielä - öhöm - vähän ehkä epävireisesti - Paljon Onnea. Ja sen jälkeen KOMLEvuotias päivänsankari puhalsi kynttilät, otti kakusta muumipeikon ja puraisi siltä pään poikki!

Mutta ilman muumipeikon päätäkin voitiin juhlia jatkaa mainiosti ☺☺Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Oli meillä hauskaa - ja sain vähän lisää treenausta englanninkielen taitooni, kun Siskorakkaan avomiehen veljen perhe puhui vain englantia. Valloittava perhe kaiken kaikkiaan (eikä vähiten pisteitä vienyt vanhimman tyttären pöllökaulaliina ☺☺)

   Poista
 2. Teillä on ollut mainiot komlevuotissynttärit! Vautsi 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musiikkia riitti ja eläinlääkärihommien lisäksi hoidettiin myös meitä ihmisiä, varsinkin setä oli kovin "sairas" ja tarvitsi lääkäriä ☺☺

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)