Pöllö sai taas paketin!

Viime viikolla postiluukku kolahti yhtenä päivänä taas sen kuuloisesti, että sieltä tulee paketti - ja niinhän sieltä tulikin. Samalla kertaa tuli postikortti Sinisen sohvan emännältä, oli ollut reissussa...hmmm...Joensuussa. Farmari -messuilla, kotimaisia herkkuja maistelemassa. Kyllä muuten tuli vesi kielelle, kun katselin kortin kuvassa olevaa mustikka-mansikkatorttua - toivottavasti kuva välittyy myös teille.

Ja sitten itse paketti. Paketti on "palkinto", jonka sain, kun neljän naisen voimin järjestimme keväällä leikkimielisen "kevennyskilpailun". Varsinaiseen tavoitteeseen ei meistä tainnut päästä kukaan, mutta iloista mieltä se meille toi :)  Ylituomarina kisassa toimi Sinisen sohvan isäntä, jokainen sai palkinnon ja minä sain palkintoni seuraavin perustein:

"**on ansainnut erityisen kiitoksen, hän auttoi Possu Munkkia neulomalla Hilma-tädin sukat loppuun. Lisäksi hän on vastoinkäymisistä huolimatta rohkaissut itsensä liikkeelle, Neulekerhoon!  Näin reipas toiminta on merkki lämpimästä sydämestä, joka auttaa toisia ja luo iloa ja valoa ympärilleen."

Kiitos ja kumarrus!  Olen oikein otettu ja ihan punastun näistä sanoista.

Laitan kuvan koko paketista sen takia, josko paketin söpöt postimerkit näkyisivät kuvassa: toisessa postimerkissä on nalle tehnyt itselleen sängyn aamutossuun ja on vissiin nukkumaan menossa, vielä vähän iltalukemista taitaa tassuissaan olla. Toinen merkki taitaa olla pääsiäismerkki; ainakin näyttäisi siltä, että siinä pääsiäismunaa maalataan iloisen väriseksi. Musta ne on niin hauskan näköisen merkit, että tuli mieleen pitäisikö ruveta uudestaan keräämään postimerkkejä. Keräsin niitä joskus 10-13-ikäisenä - mihin lie kadonneet.

Paketissa oli kortti "Avaa ovi käsityön maailmaan!" Siitä löytyy nettiosoite www.tarinasoitin.fi/kasityokohteet - käykääpä katsomassa (noista muuten tuo Design Pylsy on mulle tuttu, olen käynyt siellä parikin kertaa. Meille Suomi Melooseen tuli yhtenä vuonna sieltä myyntiin meille suunniteltuja sieniliinoja, joilla voi esim. kuivata kajakin istuimen tms. Niitä taitaa olla mulla vieläkin muutama käyttämätön tuolla kaapissa. Samalla reissulla kuin haettiin ne, ostettiin työparin kanssa samanlaiset olkalaukut, hän mustan ja minä tietysti punaisen. Minä ostin lisäksi kukkaron joka on tänä päivänäkin milloin missäkin käytössä).
Lisäksi paketissa oli kaunis Lintu ja kukka -kortti tervehdyksineen, kaksi Vaaka ry:n pesukukkaa ja.. arvaatteko?
IHANAT PÖLLÖKORVAKORUT!
Kiitos Sinisen sohvan Emäntä! Ja Isäntä tietysti myös, kun on ollut projektissa mukana kannustamassa :)

Ja kortissa olleesseen kysymykseen; itse pidän tuon vaaleanpunaisen pesukukan ja toisen kukkasen annan Äitirakkaalle, kunhan tavataan, kiitokseksi tekemistään palveluksista.


Kommentit

 1. Sohvan väki taisi palkita meidät kaikki kilpailussa. Mutta millä palkitaan kisaan myös osallistunut Emäntä? Isännän pusulla ehkä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähintään pusun on Emäntä ansainnut - ja niin myös Isäntä ;)

   Poista
 2. Huomio! Emäntä sai korkokengät ja opettelee niiden käyttöä, Isännän ihailevien katseiden alla, eli palkittu on, jokainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, onneks ei Possulle semmoisia lähettäny! ;)

   Poista
  2. Pöllöllä on läjä korkokenkiä, joista pitäisi päästä eroon, ennen kuin murtaa nilkkansa. Ei osaa enää kävellä korkokengillä.
   Ongelma on vain se, kun on tämmöinen "persjalkainen", niin joskus korkokengät olis kätevät, ei tarvis lyhentää housuja, kun vois piilottaa ne liian pitkät lahkeet sillä, kun käyttää korkokenkiä ;)
   Mutta nilkat on tärkeämmät.

   Poista
 3. Ihana paketti ja kauniit sanat sen saatteena. Kyllä kelpaa!

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti ja tarinasikin! Minulla on kanssa Pylsyn tuotteita, tapaan hänet joka vuosi Seinäjoen käsityömessuilla. Viimeksi ostin kännykkäpussin ja erikoisen tuubin, jossa oli vain trikoosoiroja, nätti kun mikä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)