12 huhtikuuta 2015

Uuteen kotiin

Ei, me ei olla muuttamassa uuteen kotiin. Ei tämän tavaramäärän kanssa. Eihän mun pöllöt mahtuisi pienempään asuntoon. Eikä AM:n ompelukone. Vaikka kyllähän se mulla kävi kerran mielessä, että jos me muutettais vähän pienempään asuntoon, kun ollaan ihan vaan kahdestaan, mutta mihin me tosiaan laitettais kaikki noi meidän työhuoneen tavarat. Ja työhuoneessahan meillä on siis kaikki meidän "harrastusvälineet ja -tarvikkeet". Ne, jotka ei ole tässä mun pesässä.

Uuteen kotiin se sijaan pääsi tämä mustekala, jonka neuloin AM:n ottaman valokuvan perusteella:


Itse asiassa sitä oli ihan hauska tehdä, vaikka en oo kovin hyvä tekemään tuosta noin vaan pelkän kuvan perusteella, yleensä tarvin ohjeen, ja vielä selkeän sellaisen. 

Uuteen kotiin pääsi myös tämä 


Tämä on Kultakeramiikan Kotimo Designin  Metsässä -sarjan  Pöllö. Muki on termomuki, eli sen sisus on ontto ja se pitää juoman pidempään kuumana ja samalla ulkopuolen viileämpänä (tai vastaavasti juoman kylmänä) Sarjaan kuuluu myös Kettu ja Karhu. Tämä EI ollut maksettu mainos ja miinuspuoli tässä on se, että tuotteet tehdään Virossa - siis ei siinä sinänsä mitään, mutta kun yritän suosia kotimaista aina kun mahdollista. Tämä valmistusmaa selvisi mulle vasta kotona :(
Mutta muki on hyvä, siitä ei pääse mihinkään.

Ja se n-näppäin on edelleen vialla.

10 kommenttia:

 1. Ihana mustekala! Mä teen ehkä liikaakin omansta päästä ohjeilla. Ja jos jotain onnistun tekemään kivasti, niin en pysty ohjetta antamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä yritin tuosta itselleni kirjoittaa jonkinlaista ohjetta kirjoittaa ylös, mutta taisin hukata se saman tien... :D

   Poista
 2. Hauska mustekala ja viisas, kun on pipokin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä se täällä Suomessa tarvii pipo olla - ja varsinkin kun rupesin sitä jos joulukuussa tekemään, niin silloin oli ihan pipokelit ;)

   Poista
 3. Onpa kiva mustekala, varmaan uudessa kodissa tykättiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kyllä ainakin sanoivat olevansa mielissään :)

   Poista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)