Tauolla, lomalla, matkalla

Pöllönpesä on tahattomalla tauolla tai lomalla luultavasti jouluun asti. Matkalle ei Pöllö päässyt, vaikka olisi halunnut, sillä Pöllön elopaino ylittää kaikki ne lentoyhtiöiden ohjeistukset ja määräykset, mitä lentolippuihin sisältyy matkatavaroita. Ja ylimääräisenä matkatavarana oisin tullut ihan liian kalliiks.

Lapsi sen sijaan lähtee sunnuntaina pitkään haaveilemalleen matkalleen Japaniin. Siitä se on haaveillut ainakin kymmenen vuotta ja nyt haave käy vihdoin toteen. Äiti on tietysti onnellinen Lapsen puolesta, mutta toki myös huolissaan - 3,5 viikkoa on pitkä aika olla niin kaukana.
Ja juu, onhan Lapsi toki asunut omillaan jo monta vuotta, että mistään eroahdistuksesta ei ole kyse, vaan siitä tavallisesta äidin huolesta :)

Ja miten tämä liittyy mun blogiin? Siten, että lupasin hälle läppärini lainaksi matkalle ja hän otti sen mukaansa isänpäivänä. Tilalle sain tabletin, mutta ei tämä ole sama ollenkaan, tällä on ihan vihonviimeistä kirjoittaa!

Joten palannen linjoille joulun jälkeen, Lapsi palaa matkalta 18. joulukuuta, lähtee nyt tulevana sunnuntaina, joten saan koneeni takaisin jouluna.

Jos jotain ihan hirrrrrvittävän tärkeätä ilmaantuu, sitten toki palaan linjoille tämän kanssa :)

Mukavaa joulunalusaikaa kaikille - toivottavasti saadaan vähän lunta maisemaa valostuttamaan.

PS. Anteeksi kirjoitusvirheet, kaikkia en välttämättä huomannut.

Kommentit

 1. Oikein mainiota joulun (ja läppärin) odotusta sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa taukoilua ja mukavaa elämää muutenkin.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ja turvallista matkaa lapsellesi. Onneksi äidit voivat elää hengessä mukana lapsensa elämän käänteissä ja muistaa heitä iltarukouksessa. Kynttilän valoa ja iloa joulunalusaikaasi!

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulunalusaikaa ja taukoa.
  Ymmärrän hyvin tuon tabletin kanssa touhuilun, olen samaa mieltä. Jos sen kanssa joutuisin koko ajan päivittelemään, kaikki loppuisi lyhyeen.
  Kyllä läppäri on aina läppäri :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)