Aasta ööhön

A niin kuin aurinko, B niin kuin banaani, C niin kuin chili, D niin kuin Drontti Edward, E niin kuin esiliina, F niin kuin Fredriksson, G niin kuin gramofoni, H niin kuin haisuli, I niin kuin ilmapallo, J niin kuin jänis, K niin kuin kukkaset, L niin kuin laukku, M niin kuin Muumipeikko, N niin kuin Nipsu, O niin kuin Orava, P niin kuin Pikku Myy, Q niin kuin kuu, R niin kuin rumpu, S niin kuin siili, T niin kuin Tuutikki, U niin kuin uimarengas, V niin kuin Vilijonkka, X niin kuin äks :), Y niin kuin yksi, Z niin kuin zeppeliini, Å, Ä niin kuin ämpäri ja Ö niin kuin ötökät. 

Olisi voinut olla esim.  L niin kuin lintu ja Ä niin kuin äiti eli Muumimamma. 

Tuossa oli Muumipalapelin aakkoset, 28 palaa, puuta. Sisältää Ä:n ja Ö:n, Siskorakkaan toivomuksesta, Prinsessalle. 
Äiti kertoi, että semmoinen pitäisi löytää ennen matkalle lähtöä ja ei kun etsimään. Etsin netistä ja löysin. Laitoin viestin äitille ja aamulla puhuttiin puhelimessa ja katseltiin, että juu tuommoinen on hyvä. Käytiin vielä kirjaimia läpi, että ollaan varmasti samassa tuotteessa: A niin kuin aurinko, B niin kuin banaani jne. 
Siinä kohtaa kun minä sanoin L niin kuin lintu, äiti kuulosti vähän kummalliselta ja sanoi hiljaa L niin kuin laukku... vielä vähän jatkettiin ja muutama kirjain osui kohdalleen, mutta Y ja Ä meni taas pieleen.

No, joka tapauksessa me lähdettiin AM:n kanssa sitä palapeliä Kärkkäiseltä hakemaan ja siellä sitten huomattiin, että no kas, niitähän on kaksi erilaista! Ostettiin palapeli ja lähdettiin ulos, ostettiin pihalta paistetut muikut ja jäätiin niitä siihen syömään kun yhtäkkiä tajusin, että on se äiti siellä luurin toisessa päässä mahtanut miettiä, että kyllä sillä tyttärellä tosiaan viiraa päästä, kun ei se enää erota lintua ja laukkua toisistaan, miten se tosta laukusta oikein saa muka linnun! Sain ihan hillittömän naurukohtauksen siinä Kärkkäisen pihalla, kun mietin mitä äiti on ajatellut :D

Mutta tuossa sulle Siskorakas "nimet" kaikille kirjaimille, jos joku on vähän epäselvä, eikä pakkauksessa ole nimiä kaikille hahmoille, ne on nyt tarkistettu :)


Kommentit

  1. Ah, kiitos! Joku niistä oli tosiaan semmonen, etten tiennyt mikä on kyseessä, vaikka laukun sitten tunnistinkin :D mutta nyt tiedän!

    En ole pitkään aikaan ehtinyt lukea täältä päivityksiä, joten tää kommentti tulee vähän jäljessä *nolo*

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)