Latinoperä

Meiltä hajosi digiboxi. .
Hajoaminen osui sinänsä hyvään aikaan, että meillä oli taloyhtiön kokous, jossa yhtenä päätettävänä aiheena oli, liitytäänkö kaapeliverkkoon vai ei, mekin sitten voitiin odottaa pari päivää ja päättää millainen boxi ostetaan vai ostetaanko peräti uusi telkkari. 
Ei liitytä kaapeliverkkoon eikä osteta uutta telkkaria - telkkari luultavasti hajoaa vielä ennen joulua, joten Joulupukki kiltti, kuulethan tämän: jos näin käy, tuo meille uusi telkkari. Me ollaan oltu ihan kilttejä. Koko vuosi. Kerran vaan riideltiin.

Me siis mentiin tänään Expertille, meidän luottokauppaan,mutta luottomyyjämme Riku ei ollutkaan paikalla. Sen sijaan paikalla oli Ville, jolla meni sanat solmuun jo ihan heti kättelyssä - tein siis lähtemättömän vaikutuksen ☺ (Eihän se voinut mistään muusta johtua...) Parin tarkentavan kysymyksen jälkeen me tosiaan päädyttiin siihen boxiin, antenniverkkoon kiitos ja lähdettiin sitä Villen perässä hyllystä hakemaan. Matkalla Ville kysyy: "Eihän siinä ole latinoperä?" Hä? LATINOPERÄ??  Noin kolme sekuntia meni, ennen kuin kumpikin meistä tajusi, mistä oli kysymys: televisiosta - siis eihän televisio ole enää niitä vanhoja kuvaputkisysteemejä ☺ Juu ei ole, ihan näitä uudempia litteitä on. Ei siis tarkoittanut kummankaan meidän perää, vaikka meillä sitä riittää - ei näitä kyllä varmaan voi latinoperiksi sanoa☺

Enkä kyllä hämmennyksissäni huomannut katsoa, olisiko Villellä ollut latinoperä. Hitsi vieköön. Ois voinut ollakin...

Ja se myyräjoulukalenterikin jäi ottamatta.

Siskorakas ja Prinsessa lähti aamulla aikaisin kotiin ☹ Ikävä on jo kova, tuli jo eilen illalla. Itkua tuhersin kun illalla AM:n kanssa ajettiin Äitiltä kotiin. Musta on tullut tämmöinen herkkis. Olin ennenkin, mutta nykyään oon vielä enemmän. 

Kommentit

  1. Niin sitä itkua tuherrettiin täälläkin, enkä tarkota vaan Prinsessan känkkäränkkiä.... <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TSNEH :D Musiikilla ja ilman, AINA <3 <3 <3 <3 Teistä kaikista

      Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)