torstai 26. tammikuuta 2017

No kyllähän minä sen jo tiesin, mutta....

kai se on nyt uskottava 😂

Että vähän se pöllön pää taas on sekaisin. Pyörinyt kai liikaa.  Käytän blogien seuraamiseen Feedlyä ja se on tähän asti toiminut ihan hyvin, ei ole ollut valittamista. Vaan nyt olen kyllä melkoisesti hämilläni, pyörii kyllä pää kuin pöllöllä.

Eilen en ehtinyt koneelle ennen kuin ihan myöhään illalla, ihmettelin asiaa vähän jo silloin, mutta päänsärystä ja väsymyksestä johtuen en jaksanut asiaan sen kummemin perehtyä - merkkasin kaikki ihmettelemäni blogit luetuiksi ja ajattelin, että no, kai minä nekin sitten olen tilannut, mutta en kyllä jaksa nyt niitä kaikkia 10 lukea yhteen menoon... Anteeksi vain.

No nyt kun menin lukemaan uudet blogit niin rupesin ihmettelemään lukemattomien blogien määrää. Ja miten yksi tietty bloggaaja onkaan kirjoittanut yhden illana aikana 5-6 päivitystä? Normaalisti hän päivittää kerran viikossa, joskus harvoin kaksi päivitystä.  Mitä ihmettä???
Nyt sitten rupesin lukemaan niitä miettien, että tämä blogisystäväni tarvinnee tukea, siksi on kirjoittanut niin monta päivitystä perätysten. Jotain on nyt pielessä. Vaan eipä ollutkaan. JOKAINEN niistä blogeista, jotka oli samalla nimellä kuin bloginsa, oli oikeasti ihan eri nimellä ja ihan eri blogeja kuin mitä Feedlyn lista väitti!!
Ja kaiken lisäksi kaikki olivat vielä sellaisia, jotka eivät oikein kuuluneet mun kiinnostuksen piiriin. En ymmärrä mistä ne sinne ovat ilmestyneet. Onko vika vuodatuksessa vai Feedlyssä? Mystistä se on joka tapauksessa.
Täytyy katsella huomiseen, mitä tuleman pitää ja kokeilla sitten poistaa ja tallettaa tutun blogin osoite uudestaan.

En ymmärrrä en.

Mutta nyt kun mietin, niin Possu Munkista, Susanna, Siniseltä Sohvalta, Repusta - kenestäkään ei ollut kuulunut pilkkuakaan..

16 kommenttia:

 1. Minä päivitin juuri blogiani. Saitko ilmoituksen? Tervetuloa ihmettelemään leipomuksiani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt Feedly päivittyi :) Sammutin jo koneenkin tässä välissä, kun epäilin, että koneessa on joku vika, kun tuntui, ettei mikään sivu päivity enää.
   Noloahan tässä kyllä on marista muiden blogin päivittämisestä, kun en ole vastannut kenenkään kommentteihin - toissapäivältä ovat kaikki vastaamatta. *nolo*
   Käyn vastaamassa niihin vielä tänään.

   Poista
  2. Älä stressaa yhtään! Bloggaamisen on tarkoitus olla mukava harrastus, jota teemme, jos sattuu huvittamaan.

   Poista
 2. Ei ole Pöllöäkään näkynyt Possun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kertomassa sulle omasta omituisesta unestani....

   Poista
 3. Eihän blogien seuraaminen ole pakko eikä velvollisuus, joten ei mitään noloa. Virtuaalimaailma on vähän kuin Tylypahka. Kaikenlaisia peikkoja ja pahiksia hilluu siellä täällä, mutta ein ne nujerretaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset Repu, mutta kyllähän se vähän hassulta tuntui jupista, kun itse ei ole vastannut kommentteihin.
   Ja tuo Feedlyn toiminta oli kyllä niin hullua, varsinaista Tylypahka -touhua kyllä :D

   Poista
 4. Unesta luin Possu Munkin blogikommentista ja huomasin Taikapölyä tai Unihieķkaa olevan liikkeellä. Olen nimittäin jo kauan suunnitellut Selviytymispakkausta nuhan varalle ja nyt sinä näet Unta Nuhakoulusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Harmi kun se meidän koulutus jäi vähän kesken..
   Mutta selviytymispakkausta varten..hmmm... hunajaa, inkivääriä, sitruunamehua, teetä, nenäliinoja... Noilla varmaan pääsee jo alkuun :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Feedly on.. hmm.. mikähän se oikea sana onkaan.. syötteenlukija?
   Mähän olen siis täysin tietämätön tumpelo näissä tietoteknisissä asioissa. Aiemmin oli joku toinen palvelu, johon olin kerännyt kaikki seuraamani blogit, joiden päivityksistä tuli aina automaattisesti ilmoitus. Se lopetettiin ja sen tilalle Poika asensi mulle tuon Feedlyn.

   Se löytyy osoitteesta feedly.com - kirjautumisen se vaatii, mutta se ei muistaakseni ollut mitenkään vaikeata.
   Tuo on siitä kätevä, että aina kun seuraamiini blogeihin on tullut päivityksiä, ne näkyvät uusina/lukemattomina kirjoituksina.
   Jos etsii jotain tiettyä blogia ja sen kirjoituksia, nekin löytyy helposti.
   Sieltä löytyy myös uutisia yms., niihin en kyllä ole perehtynyt.

   Poista
 6. Miulle kävi samalla tavalla, joltain oli tullut viikossa yli 100 päivitystä, joista näkyi, etteivät ne olleet näiden ihmisten päivityksiä vaan jotain ihan muuta. Sitten tajusin, että tällä ihmisellä oli ollut aiemmin blogi Vuodatuksessa ja tämä blogi nyt päivittyi hurjaa vauhtia. Poistin blogin Feedlystäni (se oli aika hankalaa, en meinannut löytää mitenkään kohtaa, josta sen voi poistaa). Nyt ongelmaa ei ole.
  Joten poista seurannasta blogit, jotka päivittyvät liikaa.

  VastaaPoista
 7. Jouduin juuri poistamaan lisää vanhoja itsekseen päivittyviä blogeja. Tein sen näin:
  Feedlyssä vasemmalla lukee sinisellä pohjalla personal feeds. Sen vieressä on pieni asetus "kukkanen". Klikkaa sitä. Esille pomppaa lista seuraamistasi blogeista. Klikkaa x niiden kohdalla, jotka haluat poistaa sotkemasta feedlyäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Hyvä" kuulla, että muillekin on käynyt noin, ettei kyse ole siis mun omasta mokasta. Ongelma kyllä korjaantuikin itsestään, mutta olipahan outo.
   Mäkin lopulta löysin tuon paikan mistä noita blogeja voi poistaa, mutta hyvä kun se on nyt täällä muistissa, sillä sitä tietoa silloin tällöin tarvitsee. Joku lopettaa blogin pitämisen tms. ja silloin mielelläni poistan sen blogin listalta.

   Luulen, että vika oli Vuodatuksessa.

   Poista
  2. Vuodatuksen blogeja oli ainakin kaikki ne, mitkä mun listalla häröili. Siellä on taas vähän justeerattu vissiin...

   Poista
  3. Tätä siis tapahtunut useammallekin. Onneksi se ainakin toistaiseksi jäi mulla siihen yhteen kertaan - tai siis toivottavasti, en ole tänään katsonut miltä näyttää...

   Poista