Univelkaa - ehkä vielä vähän maksettavana

Tervehdys teille rakkaat ystävät. Ihan lyhyen päivityksen kirjoitan, kertoakseni että olen vielä hengissä ja aion kyllä kertoa tarkemmin menneestä viikosta - sitten kun univelka on nukuttu ja tavaroita vähän purettu ja semmoista.

Kotiin kuitenkin palattu ja normielämään: kylmä kahvi kaadettu valkoiselle paidalle heti aamutuimaan :D

Suomi Meloo on siis takana: Keuruulta Padasjoelle, viikko siinä meni, monta mutkaa tuli tehtyä, ihan heti ei pitäisi tulla halipulaa mutta ikävä kyllä. Nyt jo.

Ihan ensimmäisenä päivänä tapasin blogitutun - nimenomaan "tutun". Höpötystä olisi riittänyt varmaan vaikka aamuun asti; tuttu tuntui tutulta alusta asti. Mutta siitäkin lisää sitten kun alan ihan oikein kertomaan koko viikosta.

Viikon aikana oli tullut postikortti - kortin salaperäisestä tekstistä päätellen se on Salaiselta Neuleystävältäni? Ei, en vieläkään tiedä kuka hän on? Ehkäpä ensi viikolla tiedän.
Toivottavasti :D :D  Jännittää!!!

Nyt pitää mennä muka-aamupalalle, klo on kohta 14...

Hei vaan!

Kommentit

 1. Ilmeisen mukava viikko takana, kun on valvottu ja nukuttu iltapäivään, kuin teinit ainakin! Kesällä saa ja sopii ELÄÄ ja NAUTTIA, ystävistä ja hyvästä seurasta, kun kerran aurinkokin antaa valoa. Sinulla jännitys vielä jatkuu, mielenkiintoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikko oli ihana ja nukkuakin yritettiin, mutta päivät venyi väkisinkin puoleen yöhön ja aamulla piti herätä ajoissa. Ja päiväunet jäi nukkumatta ;)

   Poista
 2. Kiva, että oli kiva reissu! Ja reippaasti jaksoit meloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos, mutta mä pidin melaa kädessä vain kuivalla maalla :) Mä hoitelin ihan muita hommia, semmoisia, jotka ei oikeastaan edes ole mun ns. ominta aluetta. Mutta näköjään sitä saa vaikka rautakangen solmuun, jos se on hauskaa :D

   Poista
 3. Ja ootkos varma, että se kortti oli Sny:ltä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... en mä kyllä ihan varma ole.. mutta kun sitä puoliunessa, toinen silmä kiinni luin, niin mä oletin. Täytyy lukea se uudestaan ja tehdä se käsialatutkimusta :) Ja vähän miettiä uudestaan, mitä siinä oikein lukikaan. Eilen ei ajatus kulkenut ollenkaan - nukuin sittenkin melkein koko päivän, vaikka luulin, että univelka on jo kuitattu :D

   Poista
  2. Ettei tainnut sittenkin tosiaan paljastua jonkun ihan toisen lähettämäksi :D :D
   Kiitos ja anteeksi kun noin sekoitin, mutta olin tosiaan niin puhkipoikkiväsynyt kun puolilta öin kortin luin. Olin siitä oikeasti ilahtunut - oli ihanaa tulla kotiin, kun kaapin päällä odotti postia, mutta silmät haritti niin, etten tunnistanut käsialaa!
   Kiitos ja paljon halauksia! <3 <3 <3

   Poista
 4. Ei mitään anteeksipyydeltävää. Possu on vaan tyytyväinen, että hämäys meni täydestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... olet sinä... melkoinen..noh, ihana ainakin <3

   Poista
 5. Toisaalta, nyt paljastin, että Pöllön Sny ei ole ainakaan Possu, mutta tuskin sillä tässä vaiheessa enää väliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä varmaankaan, paketti varmaan on matkalla ja paljastuskin pian tulossa. Tuskin maltan odottaa!

   Poista
 6. Aivan oikein Pöllöseni, paketti ja sen mukana paljastus on matkalla. Ja nyt jatkan jotain, joka jäi vielä lähettämättä. ;)

  t. Ei kohta enää Salainen Neuleystäväsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanaiseni -"DVD-laite" on tullut perille ja on jo tutkittukin! Sain taas "roskia silmiini", paketista löytyi jotain aivan ihanaa! Mutta siitä myöhemmin - täytyy vielä tehdä yksi "työ"homma pois alta ennen voin tehdä päivityksen.
   Mutta paketti oli ihana, kiitos kiitos kiitos <3 <3 <3

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)