Pöllömäistä juhannusta :)

Kiitos Sannille - tämmöinen pöllö tehtiin yhteistyössä Pojan kanssa. Enhän minä malttanut olla aloittamatta kun nämä hamahelmet sain, sen verran lapsetti :D Ja kun Poika kun tuli tänään käymään ja näytin tekelettä hänelle ja kysyin haluatko tehdä tämän loppuun... niin tässä se nyt on:


Konkreettisesti se jäi tänne mulle kotiin, mutta "lähetin sen" Pojan turvaksi, kun lähtee huomenna n. viideksi viikoksi reissuun.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Tarttunut vähän Poikaankin tuo pöllömäisyys... Yhtä pöllö joissain asioissa kuin äitinsäkin. Ainakin AM:n mielestä, joskus :D

   Poista
 2. Kiva! On tuossa ollut näpertäminen. Ei onnistuis mun kynsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin jouduttiin kumpikin käyttämään teräväkärkisiä pinsettejä, vaikkei kummallakaan ole kynsiä :)

   Poista
 3. Mukavaa, kun saa lapsettaa. Teen itte lapsellisia juttuja ja ne lisääntyvät, kun saan pojanpojan livulla oikein innostua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva lukea, että on muitakin, jotka ei ota elämää liian vakavasti - välillä voi pistää leikiksi ja unohtaa elämän harmit.
   Onneksi teissä lukijoissa onkin paljon tämmöisiä samanlaisia "höperöitä" kuin minä ;) Ja sitten teitä, joilla on jo lapsenlapset, joita voi käyttää vähän niinkuin tekosyynä :) - tai omat vielä siinä iässä. Hetkinen - olenkos minä itse siis ainoa joka on oikeasti vähän lapsellinen??? :D :D

   Poista
 4. Hauskan pöllön olette saaneet aikaiseksi. Pöllömäistä kesänjatkoa! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - samoin sinulle. Kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa!

   Poista
  2. Kiitos! Kyllä minä olen käynyt lueskelemassa juttujasi, en vain ole jaksanut kommentoida. Kevät ja kesä tähän asti on ollut aikamoista hurlumheitä, ainakin tunteideni kanssa, toisinaan jaksaminen on ollut kovin vähäistä. Mutta nyt taas hyvällä fiiliksellä ja uusin energioin kohti tulevaa :)

   Poista
  3. Näin arvelinkin - ei sitä aina jaksa eikä tarvitsekaan. Olet vain usein ollut mielessä ja siksi on aina niin kiva kuulla susta :) Vaikka taitaahan mulla jossain olla sulle spostiosoitekin, jos se vain toimii, mutta kun...niin niin... tiedäthän tuon ;) :)

   Poista
  4. Kyllähän minä tiedän... Näin se vaan menee. Mutta ihanaa kuulla, että olet minuakin miettinyt ❤️ Ja kiitos, kun kävit blogissani kommentoimassa :) Yritän taas olla aktiivisempi, nyt kun on ns hyvä kausi meneillään ja energiaa. Kivoja kesäpäiviä!

   Poista
  5. Nyt en päässytkään enää blogiisi?

   Poista
  6. AI mikset? Ei siellä pitäisi mitään ihmeellistä olla... Voihan hö...

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)