Pöllöjä - osa xxxx - ja iloinen veronmaksaja hukassa.

Odotin eilen(kin) postia kieli pitkälläni, sillä sieltä olisi pitänyt tulla postia sairaalasta, uusi sairaslomatodistukseni. Ei sillä muuten olisi niin kiire ollut, kyllä mä sen esimiehelle ehtisin toimittaa, mutta kun se ei ole se ensteks tärkein tyyppi sen saajaksi (puhelinsoitto riittää ensi hätään) , vaan tärkein on se joka maksaa mun kuntoutustukeni ja niille pitää saada lausunto ajoissa, että ehtivät sen käsitellä: jatkavatko maksamista vai ei. Ja mitähän sitten tehdään.... Sitten se paperisota vasta alkaakin - meilläkin nimittäin alkoi yt-neuvottelut, ja kun mun työtehtävät on jo muutenkin siirretty muille ja en enää omaan työhöni voi palata ja työnantajalla tuskin on tarjota mulle työtä niin lopputulos lienee arvattava... No se siitä, sen näkee sitten, sitä on turha murehtia etukäteen, mä en jaksa enää muuta kuin nauraa tollasille asioille, isompiakin murheita maailmassa on.

No, postipoika yrittää epätoivoisesti jotain tunkea meidän postiluukusta sisään mutta ei vaan onnistu joten menin sitten avaamaan oven ja tuumasin, että sulla olis vissiin meille joku paketti. Postipoika oli nimenomaan poika :), semmoinen nuori nätti poika (jonka kanssa naapurin rouvan kanssa alkuviikosta tuossa pihalla juteltiinkin näistä Itellan irtisanomisista; kiire kasvaa kun postia on niin julmetusti = posti ei ole vähentynyt mihinkään vaikka väki vähentyi. Miten yllättävää *Pöllö pyörittää silmiään*) Nyt ihmeteltiin postipojan kanssa sitä, että miksei paketti mahdu luukusta sisään, vaikka on ihan Itellan oma paketti, tultiin sitten vaan siihen tulokseen, että meidän talossa on tavallista pienemmät postiluukut!

Eikä tullut sitä saikkulappua. Mutta tuli päätös Kelalta matkakuluista Kuopion reissusta. En nyt ole oikein tyytyväinen. Sairaalasta saamassani todistuksessa on merkittynä, että tarvitsen SAATTAJAN, joka mun Nalle Puh -aivoilla tarkoittaa, etten voi matkustaa yksin, eikä mun mielestä voi esim. taksikuskia velvoittaa mulle saattajaksi? Eli puoliso vei mut, tuli kotiin ja tuli viikon päästä kotoa hakemaan mut. Mun laskuopin mukaan tekee yhteensä neljä (4) matkaa. Päivänä x Koti-Kuopio-Koti ja päivänä y Koti-Kuopio-Koti. Maksoivat vain kahdesta matkasta. Että hormipulverillako se sieltä Kuopiosta kotiin tuli silloin mut sinne viedessään ja vastaavasti tuli takaisin Kuopioon kun tuli mua kotiin hakemaan? Vai meinaako se, että se hengaili viikon auton kanssa siellä Kuopiossa, ajeli p...rallia ympäri Kuopion toria. Valitus on tehtävä, ei auta.

Mutta! Tuli postia Osakaiselta ❤❤ Ihana Pöllökortti - Kiitos!!

Äitirakas oli tullut edellisenä yönä Englannista ja munhan piti malttamattomana päästä hakemaan tuliaiset ☺ ja tietysti kuuntelemaan kuulumiset.  Siinä matkalla sitten ajattelin käydä sairaalasta polilta kysymässä sitä saikkulappua, josko se ois siellä valmiina ja saisin sen käteeni, ei tarttis oottaa postia. Tiesin, että se olisi pitänyt olla kirjoitettuna tiistaina, olin saanut tiedon edellisellä viikolla hoitajalta. Sihteeri koneelta katseli, että ei täällä mitään ole kirjoitettuna... mrrrrrr.... Ystävällisesti hän tulosti mun tiedot sieltä koneelta, kirjoitti siihen, että se tarvitaan mahd. pian ja että soitetaan as:lle kun kun se on valmis, jotta sovitaan noudanko sen vai laitetaanko postiin ja sanoi vievänsä sen lääkärin pöydälle. Kahden tunnin päästä sain puhelinsoiton, että todistus on valmis, tuunko hakemaan ☺☺ Kävin sen sitten hakemassa, kun tultiin takaisin kotiin. Sairaslomaa 31.10. asti eli sitt oon ollut saikulla jo yli 2 vuotta.... Ja viimeisin, tosin lievä, kohtaus eilen kaupasta tullessa. Varsinainen naurun asiahan nää kohtaukset ei oo, mutta kieltämättä vähän hymyilyttää, että Citymarketin parkkipaikalla, jossa menee autoja suuntaan jos toiseen, niin mä kuulen AM:n puheen lisäksi vaan kotimaista iskelmää ☺ ☺☺

Äitirakas - nykyään jo oikea maailmanmatkaaja ☺ ja Siskorakas olivat ostaneet mulle hirveästi tuliaisia, sain oikein kunnon pöllösaaliin: ❤❤


Sain uuden ihanan ison olkalaukun, mihin mahtuu naisen kaikki tarpeellinen tavara (Arttorius ei siellä kyseenalaista yhtään, mihin lapseston tarvitsee isoa laukkua ☺) ja siihen sopivan lompakon. Oman tuttipullon = juomapullon, juuri sopivan tarjottimen aamupalan siirtämiseksi olohuoneeseen, pienen ristipistotyön ja sudokukirjan ☺ Niin ja pöllölaastareita!

Niin ja uus liesituuletinkin haettiin. Ai mutta siitähän mä en ole kertonutkaan. No, kirjoitan siitä ihan oman päivityksen. Entisen asukkaan oman pikkutimpurin jäljiltä päästään tekemään pientä remonttia - jota ei ois nyt just haluttu tehdä.

Anteeksi kirjoitusvirheet!

Kommentit

 1. Nyt on saikkulappu plakkarissa ja se on hyvä.
  Tsemppiä kuntoutukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uskon että tästä lähtee kevät etenemään pitkin askelin. Ainakin on yksi asia vähemmän mietittävänä; jos sitä on pakko murehtia, niin murehditaan sitä vasta syksyllä.

   Poista
 2. Arttoriuksella oli ja on yhä miesolkalaukku ennen tenavia joten heleposti ymmärrän mihin ja miksi böönat tarvitsevat veskoja. :-]

  Hienoja pölliä! (Tiän et väärin taivutettu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkalaukkuun ois ollut tänään tarjolla lisää pöllejä - eikun pöllöjä.

   Poista

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)