02 huhtikuuta 2014

Lankakeriä, postimerkkejä, pöllöjä... Anna hyvän kiertää :D

Taas on laitettu hyvä kiertämään ja saatu hyvää mieltä ja paljon naurua ympäri kotimaata :)

Kuulun Facebookissa pariinkin käsityöryhmään, joista yksi on ihan ylitse muiden. Siellä ei riidellä eikä mollata toisten töitä, päinvastoin - siellä voi kertoa surut ja murheet ja aina saa tukea ja apua ja ystävällisiä neuvoja.

Viime viikolla siellä yksi ryhmäläisistä kyseli apua työkaverilleen, jolta oli jäänyt sukka kesken, kun lanka oli loppunut kesken. Multa sattui sitä lankaa löytymään pieni kerä, jäänyt jostain työstä ja miten olin kerrankin ollut sen verran fiksu, että olin siihen kerän jämään kirjoittanut mitä lankaa sen on! Lanka lähti postissa tarvitsijalle - ja postissakin kävi vielä niin, että kirjeen lähettäminen maksoi 1,40 euroa, mutta taskussani ei ollut kolikoita kuin 1,35 euroa. Postin täti sanoi, että antaa olla, hän ottaa sen viisi senttiä tuolta "vippimukista". Tarjosin kyllä seteliä, että on mulla rahaa, mutta kun ei ole näitä kolikoita... Hetken päästä, kun olin käynyt kaupan puolella ja saanut setelistäni takaisin 55 senttiä, palautin sen viisisenttisen sinne "vippimukiin" - josko se auttaisi jotakuta muuta myöhemmin.

Eilen sitten sain postissa kiitokseksi avustani tällaisen ihanan pöllökortinItse olen pistellyt jo aikaa sitten tämmöiset pöllöt, mutta ovat jääneet odottamaan silmiä, kun en pöljäke ole tajunnut, että mulla on laatikko täynnä askartelusilmiä, siililapasia varten. Tänään ompelin niille napit silmiksi, mutta ei ne oikein olleet hyvät. Laitoin ko. ryhmän sivulle kuitenkin kuvan ja sieltä sitten sain vinkin noista askartelusilmistä - kun tämä samainen, ylläolevan pöllön pistellyt ystävä oli tehnyt samat pöllöt joskus aikaisemmin  ja käyttänyt noita askartelusilmiä. Vaihdoin silmät ja kas, nythän ne näyttää jo ihan oikeilta pöllöiltä, vai mitä :D
11 kommenttia:

 1. Ihanat pöllöt !! Noi olis just passelit meidän Isomman synttärikorttiin, kun tykkää mm. pöllöistä yli kaiken ! Ja silmät kruunaavat koko työn ! Löytyisikö ohje jostain... jostain ? Siis mistä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei - tarvitsisin yhteystietosi, niin voitaisiin katsoa millä saan ohjeen sinulle. Voit laittaa spostia osoitteeseen HelvetinPollo@hotmail.com

   Poista
 2. Kiitos - siis muitakin pöllöfaneja on olemassa :)
  Mä pistän ohjeen etsintään, se ei voi olla kaukana eli sen täytyy olla jossain tuolla työhuoneessa.

  VastaaPoista
 3. Mun pitää lähiaikoina kuvata pöllöäni...

  VastaaPoista
 4. Noi kolme pöllöä on tosi kivat :))

  VastaaPoista
 5. Täydellisiä pöllöjä! Mistä tämä pöllökuume on alunperin lähtenyt. Minullakin on pöllökassi ja Koirapoika sai yhdestä näyttelystä virkatun pöllön. Netti on täynnä pöllöjä. Onko pöllöt jotenkin muotia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itse asiassa enää muista varmaksi, mistä mun pöllöhulluus on alkanut, mutta se on alkanut jo paljon paljon ennen sitä, ennen kuin pöllöt tuli muotiin. Ensimmäinen pöllö meillä on Pojan tarhassa (tai kerhossa) askartelema pöllö ja sen jälkeen tuli Pojan isälleen joululahjaksi joulumarkkinoilta ostama pöllö.

   Poista
 6. Hienoja on pöllöt ja hyvää mieltä ja naurua
  ei kai koskaan ole liikaa....

  VastaaPoista
 7. Viismummoistakin ihastui noihin pöllöihin, sopivan "pientä" askarreltavaa marraskuussa aivoinfarktin saanelle ja huonosti liikkuvalle mummukalle. Kerrothan ohjeen minullekkin, pliis?

  VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)