Isin pikku timpuri

Me ollaan ostettu tää asunto aika tarkalleen 16 vuotta sitten eikä olla itse tehty tähän minkäänlaista remonttia, vieläkään, tää on kelvannut meille tällaisenaan. Siitäkin huolimatta, että edellisen asukkaan Isin pikku timpuri on tehnyt tähän mm. keittiöremontin. Ou jee. Siitä me ollaan oltu tosi iloisia.

Sehän ei tietenkään ole Isin pikku timpurin vika, että sähkökaappi on keittiössä eikä eteisessä, niin kuin kai monessa kerrostaloasunnosa on? Tällä asuntoalueella, jossa kaikki "vanhat" talot on rakennettu samoihin aikoihin, samalla mallilla, sähkökaapit on keittiössä, uusissa, 2000-luvulla rakennetuissa taloissa ne varmaan on jossain fiksummassa paikassa.

No, tämä Isin pikku timpuri on keittiöremonttia tehdessään äidin pyynnöstä lisännyt keittiöön yhden kaappiryhmän lisää ja tietenkin niin, että se sähkökaappi on siellä kaapiston SISÄLLÄ! Eli joka kerta kun sähköt pitää katkaista, niin kaapista pitää tyhjentää ylähylly jotta sen saa pois ja sähkökaapin auki. Samaten jos sulake palaa. Onneksi *koputtaa puuta* niin ei ole käynyt usein.

Esim. joulun alla se hylly piti tyhjentää ja irrottaa kun vaihdettiin hella, ettei hellapoliisi saa sähköiskua.

Nyt sitten tuli lappu, että pojat tulee puhdistamaan ilmastointikanavat, jotka sijaitsevat vessassa, kylpyhuoneessa ja keittiössä. Kiva. Hyvä, että puhdistavat. Missäs se onkaan keittiössä. No kas, se on tuolla maustehyllyn takana ja siihen maustehyllyyn on kiinnitetty liesituuletin! Isin pikku timpurihan se on taas ollut asialla! Ei kun irrottamaan sitä saamarin maustehyllyä ja liesituuletinta - kun ensin keksittiin, että millä ihmeellä me saadaan ne irti niin,
ettei putoa hellalle!
Mä en välttämättä jaksa kannatella liesituuletinta, kun AM irrottaa sitä yläpuolelta, mutta yletynkö mä ruuvaamaankaan sitä liesituuletinta irti kun AM pitää sitä, meillä kun ei oo keittiöjakkaraa tms.  Liesituuletin oli aktiivihiilisuodattimilla toimiva, olen ne suodattimet muutamia kertoja vaihtanut, mutta arvatkaa miltä siellä maustehyllyn takana näytti! Voi ällötys!
Ja kaiken lisäksi sieltä löytyi sellaisen vanhan kupulampun - tiedättehän mitä ennen oli keittiöissä juuri hellojen päällä - kanta! Oli vain otettu kupu ja lamppu pois mutta kaikki muu härpäke sitten olikin jätetty sinne. Lisäksi yksi pyyhekoukku.

Semmonen Isin pikku timpuri. Onhan se tehnyt kaikkea muutakin, mutta jääköön ne toiseen kertaan :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkoloon.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)