21 tammikuuta 2013

Toinen kirjoitus vai ensimmäisen hävitys?

Onnistunko kirjoittamaan toisen vai hävittämään ensimmäisen?

Jos tätä bloggeria oikein tulkitsin, ensimmäistä kirjoitusta oli käynyt lukemassa jopa 4 kertaa, eikä kaikki ollut omiani, koska ainakin kaksi niistä oli tänään enkä ollut tänään käynyt täällä. No joo. Ja eihän se nyt ihan ekalla edes mennyt ihan oikein, osoitteessa kirjoitusvirhe ja vaikka mitä *huokaus*

No juu. Vuoden vaihdoin sairaalassa, mukavasti nakkeja ja perunasalaattia nauttien. Viisi kylmää nakkia ja vähän lämmintä perunasalaattia, jälkiruuaksi vaniljajäätelöä. Anteeksi kovasti, mutta mä EN pidä nakeista ja perunasalaatista uutena vuotena ja me oltiin AM:n kanssa ehditty jo tehdä suunnitelmat ja osin ostoksetkin uudeksi vuodeksi, kun sitten kolmen perättäisen epilepsiakohtauksen (pe-la-su) jälkeen päädyttiin siihen, että nyt on paras käyttää hyödyntää "green cardin" viimeisetkin päivät. No vaihtuihan se vuosi sielläkin, kun huonekaveri oli mukava, jonka kanssa puhuttiin välillä vakavia ja välillä naurettiin katketaksemme.

Vähän tein siellä käsitöitäkin; neuloin kaverille Novitan harmaasta Crystalista putkihuivin. Ostettiin samanlaiset takit Orimattilan MegamyyntiAreenalta - itselleni olen tekemässä samanlaista punaista huivia, mutta se on edelleen kesken. Oikean lääkityksen hakeminen vie välillä puhdin kaikin tavoin, ei vaan jaksa muuta kuin olla möllöttää ja töllöttää telkkaria. Vaikkei sieltäkään tule mitään. AM ja ystävät yrittävät kaikkensa etten masentuisi ja vajoasi synkkyyteen ja ovat siinä kyllä toistaiseksi vielä onnistuneet :D

9 kommenttia:

 1. Ajattele miten ihanaa, että sulla on AM ja ystävät ♥
  Sä ehdit kyllä neuloa vaikka sun mitä, kun palaudut "kutemavireeseen" anna ajan kulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta Katjainkeri, eiköhän se kutemavire sieltä löydy. Keskeneräisiäkin on sieltä viime keväältä jokunen, vaan kun en muista mitä niille pitäisi tehdä ;)

   Poista
 2. Hei pitkästä aikaa !
  Kiitos kun kävit minun blogissani ♥
  Oli ikävää lukea ettet ole oikein kunnossa. Toivotaan kun alkaa aurinko enemmän paistaa ja päivät pitenevät, että se sinuakin piristää.
  Vai Mankalassa mökki. Meidän kesäparatiisi on Jaalassa, ei kovin kaukana teiltä.

  Parempaa vuoden jatkoa Sinulle !

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva löytää tännekin! Reipas oot, kun jaksat kuitenkin käsitöitä tehdä ja ilahduttaa sillä lailla toisiakin. kevättä kohti ja valoa päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit - pikkuhiljaa, pikkuhiljaa, pitäisi ryhdistäytyä kaikilla saroilla. Toivottavasti kevätaurinko tuo lisää virtaa.

   Poista
 4. Löysimpäs perille! lisään tämän heti seurattaviin niin ei katoa :)
  Aina kun näen pöllöjä olet mielessä ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun eksyit tänne, minäkin olen käynyt kuviasi katsomassa, kommentointi vain on jotenkin niin muka-vaikeaa.
  Taidan muuttua pikkuhiljaa pöllöksi kokonaan, kunhan vielä opin tuon kuvien lisäämisen tänne bloggeriin niin.... ;))

  VastaaPoista
 6. Kiitos vaan tarjouksesta. Minulla on niitä klipsuja ihan valtava määrä, jemmassa. Mutta ilmoittelen sitten blogissani, jos niitä taas tarvitsen :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos osallistumisesta !
  Ja höpö, höpö, ettet meinannut kehdata :)
  Kiva tietää että jaksat blogiani seurata !

  VastaaPoista

Mukava kun tulit vierailulle Pöllönkulmalle.
Jätäthän viestin käynnistäsi - tulisin mielelläni vastavierailulle :)