torstai 18. toukokuuta 2017

Sattuu ja tapahtuu - osa 123654. Ette usko enää..

Kiitos ihana SNY-Peikkonen ❤  Lähettämäsi paketti odottaa tuolla postissa. Se oli jo melkein käsissäni. Melkein.

Olin lenkillä avustajani kanssa ja ajattelin, että käydään samalla hakemassa paketti, kun melkein siitä K-Marketin ohi kävellään. Muutetaan sitä tavallista lenkkiä sen verran.  Annoin puhelimen kaupan tätille ja kysyin, että löytyykö pakettia tällä lähetystunnuksella. Löytyy kyllä, kyllä se täällä on.

"Oisko sulla henkkareita?"

No eipä tietenkään! Vain pankkikortti. Voi itkujen itku. Ei kelvannut edes puhelimen taustakuvana oleva kuva Isosiskosta ja Pikkuveljestä - Pikkuveli katsoo suoraan kameraan "nukkuvan" Isosiskon pitäessä hänestä lujasti kiinni.

Että sinne se vielä jäi se paketti. Kun se ajokortti on muuten turha, kun ei sitä autoakaan saa ajaa ja ei niitä henkkareita enää kaupan kassalla kysellä ;) Suklaapatukan ostoon ei oo ikärajaa. Toisaalta siinä kyllä ehkä pitäisi olla... Suklaapatukkapassi ja henkkarit: yli 40-vuotiaille myydään 1 suklaapatukka viikossa. Vai kuukaudessa.

No niin. Mietin tässä, että hipsinkö vielä uudestaan sinne K-Marketiin vai haenko sen huomenna samalla kun lähdetään asioille. Voi olla, että uteliaisuus vie voiton.


20 kommenttia:

 1. Suklaan ostoon henkkarit =) voisi kyllä olla hyvä ajatus! Itse mietin joskus naapurin navettaan muuttamista- tunnistuspanta kaulaan ja ruoka-annokset sen mukaan. Jos olisi jo päivän kalorimäärä nautittu niin voi voi... Ei tipu ruokaa enää =D ps.Postitus-assistenttini oli hyvin harmissaan pakettisähläyksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnistuspanta kuulostaa myös hyvältä :D

   Postitus-assistentille terveisiä: paketti tuli oikein näppärästi perille eikä sen noutamisessa olisi ollut mitään hätää ilman OMAA SÄHLÄYSTÄNI. Kaikki hyvin, ei tarvitse olla harmissaan.

   Muuten, käypä kurkkaamassa osoitteesta
   http://www.suomimeloo.fi/reitti-info/
   vaikkapa tiedosto "vaihtopaikkojen osoitteet".
   Onko kaikki paikat kuinka kaukana teiltä vai olisiko minkäänlaisia toiveita saada sinut vieraaksi jonnekin?

   Poista
  2. No ei kyllä oikein satu meidän kulmilla nuo vaihdot.

   Poista
  3. Sitten me odotellaan syksyyn, kun me tullaan sinne samoille nurkille jossa pari viikkoa sitten käytiin. Sitten tavataan, eikös vaan :)

   Poista
 2. No olipas niuho postintäti. Kuinkahan usein siellä joku noutaa vieraan ihmisen pakettia pahat mielessään. Varsinkin kun sinulla on se noutokoodi. No ajattele positiivisesti: saat lisää liikuntaa, kun teet uuden noutoreissun. Ja suklaat kierrät kaukaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se nyt taida onnistua se suklaan kiertely =) tai sitten pitää kierrellä sny-paketin ympärillä...

   Poista
  2. Nii-in, mistäpä olisin sen koodin saanut muuta kuin lähettäjältä? Mutta positiivsen kautta, lisää liikuntaa: vielä myöhemmin paketin noutoon ilman suklaan ostoa.

   Nyt täytyy vähän odotella; söin juuri vatsan täyteen hernekeittoa :)

   Poista
  3. En ehtinyt lähteä ja hyvä etten lähtenyt: oli ihan viittä vaille, ettei Riesa taas tullut riesaksi. Ollut kai liikaa koneella viime aikoina, kun hoidellut noita melontajuttuja.

   Poista
  4. Olishan Pöllö voinut vaikka pölliä kännykän joltain ohikulkijalta ovelasti harhauttaen. - Hei, kato mikä tuolla! Ja ohikulkijan kääntäessä päänsä, napata kännykän ja lehahtaa pöllönsiivillä nopeasti karkuun. Siellä sitten kuusenlatvassa piileskellessään Pöllö olisi tutkinut kännykkää, ja löytänyt sieltä postin viestin. Ihan ymmärrettävää siis, että postin täti kyselee henkkareita, sillä hänellähän voi olla vielä parempi mielikuvitus kuin Possulla, ja kehitellä mielessään ties mitä tarinoita ovelista paketinpöllijöistä. Mutta millä senkään sitten loppujen lopulta tietää, onko hakijalla oikea henkkari? Naamakin muuttuu, etenkin jos vaihtelee hiusvärejä, lihoo tai laihtuu.

   Poista
  5. Vai sellaiseksi Harhauttajaksi se Possu Pöllöä luulee.. Hmm.... Mitenkähän tähän nyt pitäisi oikein suhtautua? Pöllijä-Pöllö :D Siinä olisi tietysti vähän säpinää näihin normaalisti tylsiin päiviin.
   Oon tainnut olla liian kiltisti viime aikoina, vaikka onkin sattunut ja tapahtunut ihan tarpeeksi. Ilman mielikuvitustakin.
   Possulla kyllä tuntuu mielikuvitusta riittävän, Pöllönkin puolesta :D :D Päivi Ryhäset ja kaikki. Pitäisköhän tässä ruveta olemaan jo huolissaan?

   Poista
 3. Hyviä ehdotuksia täällä: Ikäraja suklaalle ja tunnistava kaulapanta ruoka-annoksille... Suositan kuitenkin raikkaiden porkkanoiden pureskelua, saa siinä ainakin leuat liikunta... Nyt jännään mitä paketissa löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tai suklaan ostoon pitää saada lupalappu puolisolta?
   Kyllä mun varmaan täytyy se paketti vielä tänään hakea - onneksi tuo K-Market on niin pitkään auki, että on vielä aikaa.

   Poista
  2. Keneltä puolisoton ihminen kysyy lupalappua? Vanhemmiltaan? Entä jo vanhemmat ovat jo edesmenneet? Ehkä joltain viranomaiselta?

   Poista
  3. Hmm...Sitten vois varmaan käyttää naapuriapua? Tai jos kaupat voisi ruveta tarjoamaan tuommoista palvelua :)

   Poista
 4. Nimimerkki Utelias tiedustelee =) mitä äitisi piti edellisen paketin äitienpäiväyllätys-osiosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoijoi.....*häpeää* Juuri tänään äidille siitä sanoin...Mutta pakkohan se on tunnustaa. Se on tekemättä *häpeää vielä enemmän* Sanoin kyllä tosiaan juuri tänään äidille, että äitienpäivälahjasi on tekemättä. Se ei ole vaikea tehdä, mutta kyse on vain siitä aloittamisesta.
   ANTEEKSI.
   Viime viikko vain oli jotenkin..noh..kaikki syyt varmaan kuulostaa tekosyiltä. Mutta se mökkijuttu vei kyllä motivaatiota oikeastaan kaikelta tekemiseltä.
   MUTTA: missään nimessä kyse ei ole siitä, ettenkö haluaisi sitä tehdä tai äitini ei sitä haluaisi, päinvastoin: äiti jäi sitä odottamaan ja minä lupaan tehdä sen ennen kuin lähden reissuun.
   Annathan anteeksi?

   Poista
  2. Juu, annan anteeksi =) lähinnä jännitin sitä annoitko kortin?

   Poista
  3. Voi mua pölkkypäitten pölkkypäätä! Mä murehdin kun mulla ei ollut korttia, ei minkäänlaista! Ja sinä olit tehnyt kauniin kortin. Voi itkujen itku! Nyt harmittaa ihan tosissaan!
   Ihan tuplaten, sillä tiedätkö mitä? Ostin kaupasta äidille kukan; MUORINKUKAN. Viedessäni sanoin, että "toin sulle tämmöisen muorinkukan, kun sun kaikki lapsenlapset on tällä hetkellä pitkin maailmaa".

   Voi kurjuuksien kurjuus! Pöllö mikä pöllö!
   Me kyllä varmaan mennään sunnuntaina katsomaan melontakokeilua, niin ainakin kortin vien mennessäni, lastenlasten nimillä varustettuna ja meidän lasten ja vävyjen nimillä myös.

   Poista
 5. Ai että tulee niin hyvälle mielelle taas ko lukee tätä sun blogia <3 Ihana! Sain pitkästä aikaa laskettua käsityön pois sylistä ja raahauduin koneen ääreen. Pihatöihinkää ei viiti mennä ko sataa vettä. Ihanaa alkavaa kesää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katsa <3
   On aina kiva kuulla, että on ilahduttanut jotakuta näillä omilla höpinöillään :) - itsestä kun tuntuu nämä jutut välillä semmoiseltä "höpön höpöltä"
   Ihanaa alkavaa kesää myös sinulle <3

   Poista