tiistai 23. toukokuuta 2017

Arvatkaa mitä näin eilen?

Tai oikeastaan se oli AM joka sen huomasi ja sanoi, että näyttääpä tutulta."Hei, tuohan on..."

Ja katsos vain, niin olikin... Olikohan se "minun"?  SNY-Peikkonen, olitko se sinä?

Niin, siellä te nyt ajattelette, että nyt se on taas höyrähtänyt lisää, kohta se on niin sekaisin päästään, ettei tosikaan 😉

Oltiin eilen autolla liikenteessä ja yhtäkkiä AM sanoi, että onpa tuossa autossa tutunnäköinen rekisterinumero. Ja kas niinpä olikin - harmi kun en voinut kuvata sitä  😂 Seuraava lause häneltä oli "Hei, tuossahan on se Salainen Neuleystävä!"  Ja niinhän siinä oli; rekisterikilven kirjaimet oli
SNY 😂 😂

Olisin ottanut siitä kuvan, mutta eihän se oikein käynyt, kun ei semmoista kuvaa olisi voinut julkaista 😂

Mutta täällä meidän nurkilla se SNY ainakin eilen ajeli, ties mihin hänellä oli matka - toivottavasti joku muukin hänet näkee ja siitä ilahtuu ❤❤


14 kommenttia:

 1. =) no ihan en Lahdessa olei seikkaillut,vaikka sieltä sukua löytyykin. Myös täällä meidän kylillä on SNY-auto =) ja voi miten hyvälle tuulelle rekisterilaatan näkemisestä aina tulee! Ja mikä parasta, auton omistaja on innokas ja taitava neuloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi vitsi. Se on sitten jonkun muun SNY:n auto. Kuka tunnustaa :D
   Sukulaisia täällä? Poikkeileihan joskus kylässä, kun käyt sukulaisissa ;)

   Poista
  2. Nyt täytyy nolona todeta etten ole ikinä käynyt Lahdessa sukuloimassa. Tätini lopetti yhteydenpidon lähes kaikkiin veljiinsä mummon kuoleman jälkeen seitkytluvulla. Viime kesänä tapahtui pientä lähestymistä kun mun isä sairastui. Mutta mihinkäs koira karvoistaan pääsisi- eli yhteydenpito loppui taas hautajaisten jälkeen.

   Poista
  3. Nuo ovat ikäviä tilanteita, miten sukulaiset etääntyvät toisistaan kun yhdessäpitävä mummo tai pappa tai joku muu menehtyy.
   Meillä kävi aikanaan niin, että oli useat hautajaiset lyhyen ajan sisään ja sitten kun minun mummuni kuoli, tuli tunne, että eihän me enää tavata kuin hautajaisissa - se tuntui ikävältä. Ja mummu oli meilläkin tietyllä tavalla se "liima": mummulaan kokoonnuttiin kaikki yhtä aikaa äitienpäivänä ja hänen syntymäpäivänään ja usein juhannuksena pistäydyttiin.
   Kaksi enoani jäivät silloin mummulaan asumaan ja me kerran Äitirakkaan kanssa saatiin ajatus, että mitäpä jos... Kysyttiin enolta ja hänen vastauksensa oli "Tottakai, ilman muuta": siitä lähtien olemme kokoontuneet joka ikinen laskiaissunnuntai enon luo, entiseen mummulaan, laskemaan laskiaista erilaisilla kokoonpanoilla :D Parhaimmillaan meitä on tainnut olla 25 henkeä paikalla ja parhaimmillaan ikäero on ollut 70 vuotta nuorimman ja vanhimman välillä :D Eno rakentaa meille aina (lumitilanteesta riippuen) kunnon mäen, on ollut napakelkkaa, erilaisia leikkejä ulkona ja sisällä - METELIÄ!
   Yksi erikoispiirre sillä päivällä on: sinä päivänä sukulaisiksi lasketaan kaikki ohikulkijatkin, kaikki ketkä vain mukaan uskaltaa tulla :D Eli ei tarvitse oikeasti olla sukua, kunhan vain muistaa ottaa tarpeeksi huumoria ja leikkimieltä mukaan.
   Tämä perinne on jatkunut meillä jo parisenkymmentä vuotta, ihan tarkkaan en muista milloin me aloitettiin.

   Poista
 2. Silloin tällöin tormää hauskoihin rekkareihin. Muutama vuosi sitten bongasin KVG-1 rekkarin silloin tuo lyhenne oli kuuminta hottia 😄.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, KVG :D ..
   Meillä on tapana nimetä autoja rekisterikilpien kirjainten mukaan. Tämän hetkinen automme on GHH eli Gunnar.
   Autoillessa mietimme "Jos toi olis meidän auto, sen nimi olis...."

   Poista
  2. Myös mun miehen autot on nimetty rekisterikilvet perusteella =) pihassa seisoo Lara Croft ja Pissis ;)

   Poista
  3. Hih... Me vähän hihiteltiin noille Lara Croftille ja Pissikselle ;) Ne ei jotenkin "sovi" yhteen. Ne ei oikein ole niin kuin "samiksia". Mutta ei varmaan autotkaan? :D

   Poista
  4. Juu ei =) eivät ole samiksia! Lartsu on Hilux ( avolava siis,miehen työauto) ja Pissis on kirkkaan punainen Corolla.

   Poista
 3. ja kun minä voitan lotossa ostan mustangin vm-68 ja rekkari tulee olemaan SUS-1 ;D Kuinkas muuten?? BCR sopis hyvin lahtelaiselle...(Bay City Rollers elikkäs Juicen lahtikaupungin luistelijat;DD)

  VastaaPoista
 4. http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005231335.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Sus' <3
   Ihana kuva ja ihana uutinen. Pöllöt pitää huolta poikasistaan ;)
   Ihan ensimmäisen kerran kun kävin Siskorakkaan luona Englannissa, viisi vuotta sitten, kävimme sellaisessa lintutarhassa, jossa oli pöllöjä ja haukkoja, saattoi olla muitakin. Siskorakas ja Lanko kertoivat, että Englannissa on kuulemma luvallista pitää pöllöjä lemmikkeinä, mutta niitä ei saa enää päästää takaisin luontoon, siitä saa ainakin kovat sakot, ellei peräti vankeutta, en muista varmaksi.
   Silloin kun Harry Potter oli "kova sana", kaikki halusivat ja ottivat pöllöjä lemmikeiksi, mutta sitten kun ne ei enää olleetkaan söpöjä ja kivoja ja kakkivat sinne tänne, niin niitä varten kai piti ihan erikseen perustaa lintutarhoja.
   Me osuimme sinne lintutarhalle juuri sellaiseen aikaan, kun siellä oli näytös koulutetun haukan kanssa. Se oli upea näytös ja upea lintu.

   Poista