tiistai 17. tammikuuta 2017

Tähti on tähti!

Vihdoin ja viimein, Tähti on tähti 👍

Siis tokihan hän oli tähti jo kesän paralympialaisissa ja aikaisemminkin ja tänään jaettu Vuoden urheilija -titteli on vain lisänä kuin rikka rokassa; urheiluväen, kuten selostajien yms. antama titteli. Uskon, että me "tavalliset" penkkiurheilijat ja muut ihmiset olemme osanneet arvostaa hänen saavutuksiaan jo kauan aikaa sitten.  Viimeksi viime kesänä. Vaikka eihän ne voitot ja sijoitukset tietenkään häntä ihmisenä määritä, vaan hän itse, hänen persoonansa ja elämänkokemuksensa, johon urheilu oleellisena osana kuuluu.

Tähden rinnalla ja jälkeen tulee Henry Manni jonka samanlaiseen sympaattisuuteen ihastuin viime kesänä. Hänet löytää muun muassa Facebookista ja netistä sivuilta
Rajoitteet ovat vain omassa päässä.

Paljon muitakin urheilijoita on, jotka ansaitsevat arvostusta - ihan niin kuin me kaikki tekemisissämme ja toimissamme; siksi pitäisi muistaa edes sanoa se pienen pienen sanan: kiitos :)

Näin ontuvan aasinsillan (aasin ja sillan 😋) pääsen oikeastaan kahteenkin asiaan:

1. KIITOS SUSANNA kirjeestä - sain siitä hyödyllistä tietoa! En ole vielä tehnyt hakemusta mihinkään.
Olin vielä nukkumassa kun posti oli tullut ja AM kävi sen hakemassa. Sanoi, että mulle oli tullut postia; kysyin mistä. Hän sanoi, että xxx eläkesäätiöltä. Katsoin, että jaaha, iso kirje, no niin, nyt on sitten totuuden hetki käsillä.... Sydän rupesi pamppailemaan hurjasti, ennen kuin näin, että iso kirje olikin Susannalta ja pieni kirje eläkesäätiöltä eli ei ole vielä päätöstä - se tulee isossa kirjeessä, tiedän kokemuksesta 😊😊

2. FB:n kautta tuli kysely, että onko kaikki kunnossa, kun en ollut tänäänKÄÄN käsityökerhossa. En ollut viime kerralla, enkä tänään, olivat kuulemma kaivanneet. Tuntui kivalta kuulla = lukea, että oli kaivattu.
Syynä poissaoloon on se, että uusi lääke aiheuttaa pahoinvointikohtauksia ja ilmeisesti joku flunssapöpökin yrittää saada otettaan. Sille en kyllä anna periksi. HUS POIS MEILTÄ. EI tartte tulla meille. Mene vaikka naapuriin tai johonkin, mutta meille ei tartte tulla.

http://www.iltasanomat.fi/kamalaluonto/car-2000005047784.html

10 kommenttia:

 1. Onneksi Tähti valittiin nyt vuoden urheilijaksi. Olen iloinen asiasta, vaikkei urheilu minua kiinnostakaan.
  Kiva kuulla, että posti tuli perille. Toivottavasti siitä on sinulle iloa, eikä pelkästään sydämentykytyksiä. Laitahan hakemus vetämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paralympialaisia ja olympialaisia meillä katsotaan, ja jonkun verran muita yleisurheilukisoja. Ja jääkiekon mm-kisoja silloin kun Suomi pärjää, eli esim. vuosi sitten kun nuoret pelasi finaalissa :) Olihan se silloinkin ihan hienoa, kun nuoret voittivat. Mutta ei meillä muuten katsota urheilua eikä se juurikaan kiinnosta, en esim. koskaan ole ollut paikan päällä katsomassa mitään urheilukisoja, vaikka niitä tuossa vieressä järjestetään. Enkä mene nytkään :)
   Isän kanssa katsottiin aikanaan mäkihyppyä, mikä se nyt olikaan se mäkiviikko mikä tulee vieläkin aina vuoden vaihteen aikaan. Se oli meidän yhteinen urheiluharrastus :)
   Ja itse olin ala-asteella hyvä pituushyppääjä, mutta se sitten jäi, kun siirryin ylä-asteelle, ei juurikaan nuo liikuntatunnit kiinnostaneet...

   Täytyy vielä tutustua niihin kursseihin ja laittaa se hakemus menemään.

   Poista
 2. Tähti olisi ansainnut tittelin jo paljon aiemmin. Jos ei nyt olisi valittu, olisi varmaan noussut melkoinen kohu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - nyt oli korkea aika antaa titteli Tähdelle. Jos hän ei olisi sitä nyt saanut, olisi siitä noussut sellainen kohu, ettei tosikaan.

   Poista
 3. Tähden voitto oli mahtava ja kaatoi "raja-aitoja".

  Toivottavasti sai husastua sen flunssa pöpön huitsun nevadaan (missäköhän se on😄).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähti vaikuttaa todella hienolta mieheltä, johon olisi mukava tutustua.

   Nyt ainakin tuntuu, että flunssapöpö uskoo, ettei meille kannata tulla, se huitsun nevada - missä sitten lieneekin :) - on parempi paikka sille :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Teillä on selvästi Laiskiaisen ja muiden kanssa tehokkaat käskyt, sillä pöpöt tuntuu ainakin pikkuhiljaa katoavan. Koputan varoilta puuta, etteivät palaa, kun nyt kehun.

   Poista
 5. Toivottavasti sun olos parantuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana <3 - olo kyllä on jo flunssan tekeleen puolesta parantunut ja muutenkin, kun ei hirveästi riehu (taidan olla allerginen kotitöille, ihan niin kuin jotkut miehet ovat allergisia kotipölylle - tästä olen nähnyt ihan lääkärintodistuksenkin - ja siksi ovat niin paljon poissa kotoa ;D )
   Pari päivää vaan meni tuossa järjestellessä asioita, että sain äidin matkaan Isosiskon ja Pikkuveljen luo. Siellä hän nyt on..voi kun voisin olla mukana...

   Poista